Struinen langs Muzikale Tuinen

Op zaterdag 15 juni is het tijd voor een nieuwe editie van Muzikale Tuinen! Dat is een wandeltocht langs vier tuinen, waar de deelnemers telkens getrakteerd worden op een muziekoptreden.

Muzikale Tuinen is een evenement dat elke twee jaar plaatsvindt. Voor de editie van 2024 trekken we naar enkele unieke tuinen in Berlaar-Heikant. De deelnemers verzamelen zich eerst om 19.30 uur aan het lokaal van Fanfare Willen is Kunnen (Heistsebaan 83), waar ze worden verdeeld in vier groepjes. Elke groep start de wandeltocht in een andere tuin. Na het optreden vertrekken ze naar de volgende tuin en het volgende concert. Iedere groep wordt getrakteerd op twee drankjes en vier muziekoptredens.

Om deel te nemen betaal je 10 euro (inclusief drankje) in voorverkoop. Op de dag zelf kost een ticket 15 euro. Let hierbij wel op dat de plaatsen beperkt zijn, er worden maximaal 200 deelnemers toegelaten. Snel inschrijven is dus aangeraden. De tickets in voorverkoop zijn vanaf maandag 13 mei te koop aan het onthaal in het gemeentehuis en via de gemeentelijke webshop (www.berlaar.be/inschrijven).

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt met de inzet van FEMMA Heikant, Heikantse Bierliefhebbers en Willen Is Kunnen.

Gepubliceerd op 18/04/2024