Daguitstap voor 55-plussers

In mei kan je weer deelnemen aan de daguitstap voor 55-plussers.

Dit jaar organiseert de gemeente de daguitstap weer twee keer. Zowel op donderdag 23 als op dinsdag 28 mei trekken we telkens met 3 bussen naar Baarle-Hertog/Nassau en Breda.

Op beide dagen bieden we hetzelfde programma aan voor alle deelnemers. Je schrijft in voor de heen- en terugreis, drie maaltijden en twee gegidste rondleidingen. In de voormiddag bezoeken we de enclavegemeente Baarle, die zowel op Nederlands als Belgisch grondgebied ligt. In de namiddag trekken we naar Breda waar je – indien gewenst – kan deelnemen aan een gegidste stadswandeling.

Opstapplaatsen

Opstappen kan op het Kardinaal Cardijnplein, aan het gemeentehuis of aan de kerk aan het station (Berkenhof). We vertrekken om 7.30 uur stipt en komen weer aan rond 20.30 uur.

Inschrijven

Wil je mee? De inschrijvingen gaan van start op dinsdag 19 maart. Je kan je inschrijven met het formulier dat je in De Kiosk van maart - april vindt aan het onthaal van het gemeentehuis OF via de webshop. Mensen die in dezelfde bus willen zitten, moeten samen inschrijven. Omdat we een goede inschatting willen maken van het aantal mensen dat in de namiddag mee wil met de stadswandeling, moet je dat aanduiden bij je inschrijving. Wie hier geen interesse voor heeft kan de stad op eigen houtje verkennen.

Opgelet: wacht niet tot de laatste dag om in te schrijven, want het aantal plaatsen is beperkt! Als de bus vol zit, kan er niet meer ingeschreven worden.

Hoe inschijven via de webshop

1. Surf naar www.berlaar.be/inschrijven.
2. Maak een account aan. Dat kan een gezinsaccount zijn waarbij je jouw partner eveneens toevoegt. Een account aanmaken doe je best voor de start van de inschrijvingen. 
3. Schrijf in vanaf dinsdag 19 maart om 9 uur. Zorg ervoor dat je inschrijft voor de juiste dag, de juiste opstapplek en dat je aanduidt of je meedoet aan de rondleiding in Breda.

Let op: met korting inschrijven kan enkel aan het onthaal van het gemeentehuis.

 

Copyright foto: reisroutes.be

Gepubliceerd op 26/02/2024