Werken kruispunt Aarschotsebaan – Houwstraat – Isschotweg

Begin dit jaar zijn de nutswerken voor de heraanleg van de Aarschotsebaan/N10 gestart. De nutsmaatschappijen vernieuwen daarbij hun kabels en leidingen voor elektriciteit, water, gas en telecom. Vanaf dinsdag 16 augustus gaan de nutswerken verder langs de N10 tussen het kruispunt met de Houwstraat en de rotonde Fabiola.

18 tot 24 augustus – Isschotweg afgesloten langs N10

 

 

Vanaf donderdag 18 augustus werkt de aannemer aan het kruispunt met de Itegembaan/Isschotweg en de Houwstraat. Daarbij komt eerst de noordkant, richting Itegem, aan de beurt. De Itegembaan/Isschotweg en Heestenheide is daardoor een week lang niet toegankelijk via de Aarschotsebaan/N10.

Fietsers langs de N10 rijden om via de Werftsesteenweg, Kruislei, Oude Liersebaan, Heistsebaan en Melkouwensteenweg. Voetgangers en fietsers (met de fiets aan de hand) kunnen op het kruispunt oversteken met behulp van verkeerslichten.

Doorgaand verkeer op de N10 rijdt beurtelings voorbij de werfzone. De omleiding naar de Itegembaan/Isschotweg loopt via Melkouwensteenweg en Heistsebaan.

 

25 tot 31 augustus – Houwstraat afgesloten langs N10

 

 

Vanaf 25 augustus verschuiven de werken naar de zuidkant van het kruispunt. De Houwstraat en de Kegelstraat zijn vanaf dat moment niet meer toegankelijk via de Aarschotsebaan/N10.

De Houwstraat is dan bereikbaar via een omleiding langs de Aarschotsebaan en Mechelsesteenweg/Mechelbaan (N15). Fietsers langs de N10 rijden om via de Werftsesteenweg, Kruislei, Oude Liersebaan, Heistsebaan en Itegembaan.

Gepubliceerd op 12/08/2022