Verpleegkwartier Balderhuys

Heb je vragen over je gezondheid? Hulp nodig bij het nemen van je parameters? Of andere verpleegkundige vragen? In lokaal dienstencentrum Balderhuys staat een dynamisch team van ‘verpleegkundigen op rust’ voor je klaar!

Sinds september 2023 is het lokaal dienstencentrum Balderhuys gestart met een verpleegkwartier. Daar staan vier ‘verpleegkundigen op rust’ afwisselend klaar om je met raad en daad bij te staan. Tijdens dit uurtje kan iedereen die wil terecht in Balderhuys voor verpleegkundige vragen, alsook voor de opvolging van parameters zoals bloeddruk, saturatie, gewicht en BMI. Daarnaast richten ze zich in het bijzonder op diabeteseducatie. Hiervoor maken ze gebruik van verschillende tools om het risico op diabetes te schalen. Op basis hiervan worden dan gepaste adviezen gegeven om dit te verminderen.

Advies of opvolging nodig?

Ga dan zeker langs! Iedere donderdag, tussen 11 en 12 uur, staat één van de ‘verpleegkundigen op rust’ voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken en de consultatie is gratis.

Gepubliceerd op 26/02/2024