Verken Berlaar langs Trage Wegen

Blijven bewegen is – nu meer dan ooit – belangrijk om gezond en sterk te blijven. Regelmatig naar buiten trekken en een frisse neus halen boost niet enkel je immuunsysteem, maar je houdt er ook je mentale gezondheid mee op peil. Buiten wandelen, fietsen en lopen mag dus, op voorwaarde dat je dit doet in je eigen regio. Ideaal om Berlaar eens grondig te verkennen!

Berlaar is een mooie, landelijke gemeente. De beste manier om onze gemeente te ontdekken is per fiets of te voet. De folder die de Trage Wegen van onze gemeente samenvat, geeft je alvast een mooi vertrekpunt. De folder is een eigen realisatie en werd eind oktober 2018 via alle brievenbussen van Berlaar verdeeld.

Denk eraan: hou je tijdens je wandeling, loop- of fietstocht steeds aan de richtlijnen in verband met  ‘social distancing’. Houd voldoende afstand van andere wandelaars (minimaal 1,5 meter) en ga niet in groep wandelen, maar wandel in je eentje of met huisgenoten (er mag ook nog maximaal één andere persoon mee wandelen). De auto nemen om je naar een recreatiegebied te voeren is verboden.

Gepubliceerd op 20/04/2020