Naar een veilige buurt met lokale politie Berlaar-Nijlen!

Voor lokale politie Berlaar-Nijlen is een degelijke wijkwerking de hoeksteen van een gemeenschapsgerichte politiezorg. Ze zetten daarom in op de zichtbare aanwezigheid van de wijkagenten en buurtinformatienetwerken.

Ben jij al een BIN? 

Een buurtinformatienetwerk (BIN) is een samenwerkingsvorm tussen inwoners van een bepaalde buurt of wijk en de lokale politie. Informatie-uitwisseling staat centraal om zo criminaliteit te voorkomen en aan te pakken. We willen het veiligheidsgevoel verhogen door toezicht te houden in je eigen buurt. Zo worden buurtinformatienetwerken op de hoogte gehouden van bepaalde politionele gebeurtenissen in je buurt.

Iemand vermist uit jouw straat/wijk? Dan brengen we je telefonisch op de hoogte om mee een extra oogje in het zeil te houden.

Interesse? Momenteel zoeken we nog een BIN voor Berlaar-Heikant en een voor Berlaar-Markt. Woon jij in deze buurt en wil je graag meer info? Surf naar bin.pzberlaarnijlen.be of bel 03 466 16 16.

Image icon naar_een_veilige_buurt_met_lokale_politie_berlaar-nijlen_-_bin.jpg

Maak kennis met jouw wijkagent

Het wijkteam van Berlaar bestaat uit 4 wijkinspecteurs die zich elk bezighouden met een bepaalde buurt. Ze zijn zichtbaar en aanspreekbaar in de wijk, het eerste aanspreekpunt voor niet-dringende problemen, ze bemiddelen, adviseren, ... Ze kennen je buurt als hun broekzak. Je ziet ze regelmatig te voet of met de fiets in je straat.

We stellen ze graag aan je voor! 

vlnr: Anaïs Lamont (Berlaar-Centrum & Gestel) | Roel De Backer (Berlaar-Station) | Joeri Aerts (Berlaar-Heikant) | Bart Sambre (Berlaar-Centrum & Netekant)

Image icon wijkagenten.png

Heb je een vraag voor jouw wijkagent? Stel ze online via politie.be/5361 

 

Gepubliceerd op 13/10/2023