Goedkoper zwemmen in Heist-op-den-Berg

Vanaf donderdag 1 oktober kunnen inwoners van Berlaar zich tegen voordeeltarief uitleven in zwembad De Lo in Heist-op-den-Berg. De gemeente Berlaar past het prijsverschil bij.

De korting geldt voor individuele tickets, tienbeurtenkaarten en jaarabonnementen. Een zwembeurt kost de volwassen Berlaarnaren voortaan 5,50 in plaats van 6,50 euro. Voor een 10-beurtenkaart dien je nu nog 44 euro neer te tellen in plaats van 52 euro en de aankoop van een jaarabonnement kost je nog slechts 475,20 euro (voordien 561,60 euro). De korting is uiteraard ook voor kinderen, 55-plussers en andersvaliden van toepassing. Een belangrijke voorwaarde om van dit gunsttarief te kunnen genieten is dat je je dient te identificeren op basis van je identiteitskaart aan de kassa van het zwembad.

Het zwembad van Sportoase ligt in de Lostraat 70A in Heist-op-den-Berg en bestaat uit een sport- en wedstrijdbad, een recreatiebad met glijbanen, een wildwaterbaan, spraypark, een aparte peuter- en kleuterzone en een wellnesszone met diverse sauna’s.

Tarieven

Openingsuren tijdens het schooljaar

Het zwembad is op weekdagen geopend van 8 tot 22 uur en tijdens het weekend van 8 tot 18 uur (ook op feestdagen).

Meer weten?

https://www.sportoase.be/nl/

Deze actie draagt bij tot het realiseren van volgende SDG's:

 

Gepubliceerd op 01/10/2020