Gitte en Tom worden het zorgkoppel van VillaVip Berlaar

Het Berlaarhof wordt weldra de nieuwe thuis voor Gitte Van Hove, Tom Bouwen en hun twee kinderen, Giel en Cas. Zij worden het zorgkoppel voor tien personen met een beperking en zullen er samen met hen bouwen aan een warme gelukkige thuis.

Sinds januari wordt het Berlaarhof voorbereid op de nieuwe invulling die het zal krijgen. De vroegere woonst van operazanger Ernest Van Dijck wordt een VillaVip: een hedendaagse en kleinschalige woning waar 10 volwassenen met een beperking gaan samenwonen met een zorgkoppel.

VillaWat?

In een VillaVip is het in de eerste plaats gezellig vertoeven. De bewoners leven er volgens hun eigen ritme, interesses en passies. Samen met het zorgkoppel bouwen ze er aan een gezellige thuis. Gitte en Tom uit Berlaar zullen er hun intrek nemen als zorgkoppel, samen met hun zonen Giel en Cas.

 “We zetten met 20 jaar ervaring en heel veel goesting in op kwaliteitsvolle en vernieuwende zorg op maat van de bewoners en hun familie. Kleinschalig wonen waar ruimte en tijd is om actief naar elkaar te luisteren. Individuele mogelijkheden en voorkeuren vormen de basis om inclusief wonen, werken en dagbesteding uit te bouwen. We gaan samen op zoek naar bewondering en zingeving in de authentieke en groene omgeving van het Berlaarhof."

De opening van VillaVip Berlaar is voorzien in het najaar van 2020. Wie interesse heeft als kandidaat-bewoner kan steeds contact opnemen via berlaar@villavip.be of 0476/45 30 19.

Meer weten?

www.villavip.be

 

Deze actie draagt bij tot het realiseren van volgende SDG's:

Gepubliceerd op 18/02/2020