Tutjesboom Berlaar

Wanneer kinderen er klaar voor zijn om hun fopspeen af te staan, kunnen ze daarvoor voortaan terecht bij de Berlaarse Tutjesboom van Huis van het Kind Berlaar. Je vindt die aan het Geboortebos, op de hoek van de Legrellestraat en Gestel (naast Bloemen Mariën).

Op een bepaalde leeftijd wordt de fopspeen als troostmiddel overbodig. Met onze Tutjesboom willen we duidelijk maken dat het niet gezond is om te lang een fopspeen te gebruiken en dat het op een bepaald moment aangewezen is om de fopspeen af te geven aan onze boom. Je hoeft dan niet langer te wachten op de Sint of de paasklokken.

Een tutje afstaan, verdient echter een cadeautje. Neem een foto/selfie wanneer je het tutje in de boom gehangen hebt en bezorg ons deze foto via dit formulier. We zorgen er dan voor dat je een leuk cadeautje ontvangt! Vereeuwig je momentje verder gerust ook door de foto op de Facebookpagina van Huis van het Kind Berlaar te publiceren.

 

Laad hier je foto op door op 'Bestand kiezen' te klikken, je foto te selecteren en vervolgens op 'Upload' te drukken.
Mogen we je foto gebruiken in onze gemeentelijke communicatie? (Brochures en flyers Huis van het Kind Berlaar, gemeentelijke sociale media, infobladen Den Balder/De Kiosk, website, ...)
Ik geef toestemming om deze persoonsgegevens te gebruiken om me het cadeautje op te sturen. De gegevens worden alleen gebruikt om het cadeautje op te sturen en worden verder nergens gepubliceerd of toegevoegd. Na afsluiten van deze actie worden de gegevens verwijderd.

Zie ook