Feestcomité Heikant

Hey ! Ken jij het Feest Comité al ??                                                         

 

Voorheen gekend als de Oudervereniging zetten wij onze activiteiten nu verder

onder de naam Feest Comité Heikant . 

 

Wij stellen ons graag eventjes voor. 

Carianne – mama van Cas (4de leerjaar)

Cindy – mama van Sophia (2de kleuterklas)

Marijke – mama van Josy (1ste kleuterklas)

Severine – mama van Lelou (1ste kleuterklas), Emona (2de leerjaar) & Syme (4de leerjaar)

Sofie – mama van Levi (3de leerjaar)

Uschi – mama van Noud (2de leerjaar) & Eefje (6de leerjaar)  

Wij zijn een enthousiaste ploeg ouders die de school graag wat extra steun wil geven. Wij doen dit vooral door mee activiteiten te organiseren, zodat de school meer ruimte krijgt om extra dingen te doen of extra spelmateriaal aan te kopen.

Door de opbrengst van de wafel- en truffelverkoop, restaurantdag, opendeurdag en het schoolfeest moet er bijna niet meer bij jullie aangeklopt worden voor extra centen.

We geven sintengeld aan de hoofdpiet, zorgen dat de klokken ons niet voorbij vliegen, kopen knutselmateriaal aan en geven tijdens uitstappen (cultureel centrum, museum, Lier, Berlaar, …) een extra centje mee voor een drankje, ijsje of taartje,  ….

Ook geven wij een belangrijke bijdrage aan de sneeuw- en bosklassen.

Om dit elk jaar te kunnen blijven volhouden, zijn wij natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe enthousiastelingen om onze ploeg te versterken.

Wil jij je mee inzetten voor het denkwerk en de organisatie van de activiteiten, of wil je alleen als losse medewerker tijdens de activiteiten komen helpen, aarzel dan zeker niet !  Al kom je maar enkele uren helpen, alle hulp is meer dan welkom en wordt ontzettend geapprecieerd.

Wij komen elke 2 maanden bijeen samen met de leerkrachten en schooldirectie om alle activiteiten te bespreken.  De vergaderingen voor dit schooljaar zijn op:  27/10/2021 – 12/01/2022 – 9/3/2022 – 20/4/2022 – 15/6/2022.  De vergaderingen gaan door om 19.30 in de refter van school.

Als je zin hebt om deel te gaan uitmaken van deze ploeg dan kan je dit aan een van bovenvermelde ouders doorgeven, ons een bericht bezorgen via de leerkracht van uw kind of een email sturen naar:

FeestComiteHeikant@gmail.com 

Tot binnenkort !

Het Feest Comité.