Nieuws - meest recent

Elke dag opnieuw staan de begeleiders van BKO Roefels klaar om zich mee over onze kinderen te ontfermen. In zowel BKO Berlaar-Centrum als BKO Berlaar-Heikant vangen zij met veel enthousiasme tientallen kinderen op.

Tijdens de eerste week van de paasvakantie organiseert de dienst Vrije Tijd opnieuw de Week van de Jeugd. Van 7 tot en met 14 april vermaken ze dan jongeren met verschillende sportieve en creatieve activiteiten. De inschrijvingen starten op donderdag 14 maart en verlopen voor het eerst online.

Samen met heel wat Berlaarse verenigingen zorgt de dienst Vrije Tijd van het gemeentebestuur ervoor dat je je tijdens de paasvakantie niet hoeft te vervelen. Tijdens de eerste week van de vakantie staan er namelijk vele leuke, sportieve en creatieve activiteiten op het programma.

Tijdens de eerste week van de paasvakantie hoef je je zeker niet te vervelen, want dan is het weer de Week van de jeugd. Van maandag 8 tot en met zondag 14 april staan er een heleboel leuke, sportieve en creatieve activiteiten op het programma.

Ben jij 16 jaar of ouder, of word je nog 16 jaar in 2019? Top! Voel jij het daarnaast kriebelen om kinderen een onvergetelijke zomer te bezorgen? Nog beter! Doe je tenslotte niets liever dan spelen, animeren en vooral jezelf amuseren? Dan is het duidelijk, jij past perfect bij speelplein Kriebels!

Zij zijn op zoek naar gedreven, speelse, en creatieve animatoren die hun toffe team komen versterken. Aarzel dus niet om hen te contacteren, want zij staan met open armen klaar om jou in hun team te verwelkomen! Geef een seintje via:

Speelplein Kriebels is deze zomer weer open, goed voor acht weken speelplezier! Van maandag 1 juli tot vrijdag 23 augustus staat er een enthousiaste bende monitoren klaar om je kind een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Op donderdag 11 juli en donderdag 15 augustus is Speelplein Kriebels gesloten.

Alle kinderen van 5 tot 16 jaar zijn welkom. Inschrijven kan elke dag van de zomervakantie vanaf 8.30 uur. Het speelplein blijft open tot 17 uur. Voor en na het speelplein kan je bij BKO Roefels terecht.

Op zaterdag 15 juni is het opnieuw Roefeltijd! De Berlaarse kinderen tussen 6 en 12 jaar én de kinderen die in Berlaar naar de lagere school gaan, mogen die dag even proeven van het beroepsleven.

Tijdens de Roefeldag kunnen kinderen bij heel wat handelaars een handje toesteken en proeven van diverse beroepen. Daarbij kunnen we de hulp van de handelaars dus goed gebruiken!

De Stedelijke Academie voor Muziek, Woordkunst en Dans afdeling Berlaar organiseert op zondag 24 februari het jaarlijkse leerlingen- en leraarsconcert. Iedereen is om 10.30 uur van harte welkom in de refter van gemeentelijke basisschool De Stap.

Leerlingen en leerkrachten brengen tijdens het concert diverse muziekstukken. Een echte aanrader om het jonge en Berlaarse muzikale talent eens aan het werk te horen.

De toegang is gratis, iedereen is welkom!

Deze actie draagt bij tot het realiseren van volgende SDG's:

Op woensdag 5 december kwam de Sint langs in Berlaar. Om zijn verjaardag te vieren, deed hij een beroep op zijn trouwe helpers en clown Rocky.

Meer dan 200 kinderen genoten zo van een interactieve meespeelshow vol leuke spelletjes, gekke dansjes en herkenbare Sinterklaasliedjes.

Na afloop mochten ze nog met de Sint op de foto.

Deze actie draagt bij tot het realiseren van volgende SDG's:

Buitenschoolse kinderopvang Roefels wordt ondergedompeld in een winterlandschap tijdens de kerstvakantie.

De opvang is open op maandag 24 december tot 17 uur en op donderdag 3 en vrijdag 4 januari 2019 (gewone openingsuren).

De online inschrijvingen starten op maandag 26 november. Vanaf 20 december kan er ook aan het onthaal worden ingeschreven. Je kind moet eerst geregistreerd worden alvorens je online kan inschrijven.

Deze actie draagt bij tot het realiseren van volgende SDG's:

Op woensdag 14 november gaat de dienst Vrije Tijd ijsschaatsen. En jij kan mee!

Ben je tussen de 6 en de 12 jaar of zit je op de lagere school? Dan kan je samen met ons de ijspiste in Heist-op-den-Berg verkennen.

Om deel te nemen, betaal je 5 euro. Daar is het vervoer bij inbegrepen. Er is een op- en afstapplaats voorzien in sporthal ’t Stapveld (om 13.15 en 16.30 uur) en op het Kardinaal Cardijnplein (om 13.30 en 16.15 uur).

De bus is vol dus inschrijven is niet meer mogelijk.