Affiches en infoborden

Het gemeentebestuur stelt verschillende kanalen ter beschikking om informatie van verenigingen, scholen en gemeentelijke diensten te verspreiden.

Elektronische infoborden

Zo zijn er de elektronische infoborden op de Markt en in Berlaar-Heikant voor korte boodschappen. Je kan gratis een evenement laten publiceren op onze elektronische infoborden, die geplaatst zijn op de Markt (Berlaar-Centrum) en op de Aarschotsebaan (Berlaar-Heikant).

Activiteitenkalender in De Kiosk

Vanaf juli 2014 verschijnt het gemeentelijke infoblad De Kiosk tweemaandelijks in plaats van driemaandelijks. Er zullen voortaan dus zes edities per jaar gedrukt worden: januari-februari, maart-april, mei-juni, juli-augustus, september-oktober en november-december.

In elke editie willen we graag een aantrekkelijke activiteitenkalender plaatsen, waarin we ook een gratis plekje voorzien voor de activiteiten van Berlaarse verenigingen.

Hoe gaan we daarvoor te werk?

We nemen telkens de activiteiten over die op de activiteitenkalender van onze website (www.berlaar.be) worden ingevuld. Die gegevens vul je bij voorkeur zelf in via Uit-in-Vlaanderen.

Mocht je toch problemen ondervinden bij de invoer van je evenement, dan mag je steeds contact opnemen met de dienst Communicatie (communicatie@berlaar.be of 03 410 19 00).

Om zeker te zijn dat je evenement mee wordt opgenomen, geef je het best een maand voor de volgende editie van De Kiosk in.

 

Zie ook

Markt 1
2590
Berlaar
03 410 19 00
Gesloten
09:00 - 12:15
Alles weergeven