Populatiemanager Eerstelijnszone Pallieterland

 

Vaccinatiecentrum Pallieterland zoekt een populatiemanager voor Eerstelijnszone Pallieterland

Dat covid19 één van de grootste uitdagingen vormt waarmee onze samenleving wordt geconfronteerd, is een understatement. Het normale leven van vroeger ligt inmiddels een klein jaar aan banden, die - afhankelijk van de evolutie van de cijfers - losser worden of vaster worden aangehaald. Besmettingsgolven lijken elkaar op te volgen en regelmatig worden er uitbraken vastgesteld. Gelukkig brengt het vaccin licht aan het einde van de tunnel en rijzen de vaccinatiecentra als paddenstoelen uit de grond.

De eerstelijnszone Pallieterland bouwt haar vaccinatiecentrum uit in CC De Mol in Lier. Daar zullen de inwoners van Berlaar, Duffel, Lier, Nijlen en Ranst binnen afzienbare tijd langskomen voor hun eerste en hun tweede covid19-prik. Een organisatorisch huzarenstukje, waaraan heel veel medewerkers en vrijwilligers hun steun verlenen.

Eén van de cruciale functies in dit geheel is de populatiemanager.

We hopen je snel te mogen ontmoeten!

Vacature

Ben jij gebeten door preventie, zorg en welzijn met als doel een zo hoog mogelijke vaccinatiegraad te behalen? Navigeer je vlot door data en kan je ze probleemloos analyseren? Kent doelgroepenbeleid voor jou weinig geheimen? Kan je onderstaande competenties afvinken? Dan ben jij onze geknipte kandidaat.
De populatiemanager volgt de vaccinatiegraad op tijdens de vaccinatiecampagne en bewaakt of de eerstelijnszone Pallieterland gelijke tred houdt met de rest van Vlaanderen. Heel specifiek focust hij/zij op de meest kwetsbare doelgroepen die moeilijker hun weg naar het vaccin vinden. Samen met een werkgroep vindt hij/zij oplossingen om hen optimaal te bereiken. Hij/zij is bovendien de contactpersoon tussen de Vlaamse overheid en de medewerkers van het vaccinatiecentrum. Door hen te voorzien van alle nodige info kunnen zij zich vlot organiseren en pieken opvangen.

Flexibiliteit

Een nine-to-five mentaliteit is je vreemd; je schakelt snel en voelt je thuis in een situatie in volle evolutie. Je werkt vlot samen in verschillende groepen en kan het overzicht bewaren. Je bent bereid om een handje toe te steken waar dat nodig is.

Doelgerichtheid

Je goochelt met cijfers en tabellen, die je verwerkt tot duidelijke rapporten en aanbevelingen. Je gaat specifiek op zoek naar mogelijkheden om de vaccinatiegraad van de meest kwetsbare doelgroepen te verhogen. Je weet snel problemen te detecteren en formuleert haalbare voorstellen om tot een oplossing te komen.

Netwerken

Als scharnier tussen Vlaanderen en de medewerkers op het terrein onderhoud je goede relaties en contacten met de verschillende betrokkenen in deze campagne: eerstelijnszone, lokale besturen, agentschap zorg en gezondheid, medewerkers in het vaccinatiecentrum, ... Je bent een bruggenbouwer die energie krijgt van het verbinden van mensen en teams.

Selectievoorwaarden

Je bent onmiddellijk beschikbaar. Je behaalde minimaal een bachelordiploma. Ervaring met cijfers en data-analyse kan alleen maar in je voordeel spelen.

Contract

We voorzien een contract van bepaalde duur tot het einde van het project (de vermoedelijke einddatum is 31 oktober 2021). De startdatum wordt bepaald in onderling overleg, maar is liefst zo snel mogelijk. Het gaat om een voltijdse functie. Het bruto maandloon is afhankelijk van je professionele ervaring, waarbij je alle relevante anciënniteit mag meenemen.

Je krijgt de mogelijkheid om je bij voorrang te laten vaccineren.

Solliciteren

De procedure verloopt volledig digitaal in twee stappen:

1. Je mailt je cv en je motivatiebrief uiterlijk op 8 februari naar anja.neels@berlaar.be. Op 9 februari screent de jury de ingestuurde kandidaturen en krijg je een seintje of je al dan niet geselecteerd bent.

2. Indien je bij de gelukkigen bent, krijg je op 9 februari een opdracht toegestuurd, die je mag uitwerken en in een presentatie gieten. Op 15 februari houden we een mondelinge ronde (online) met toelichting van je huiswerk en een sollicitatiegesprek. Hiervoor krijg je tijdig de link doorgestuurd.

Je komt terecht in een boeiende omgeving, doorspekt met solidariteit en engagement, met veel verschillende medewerkers die tezamen hun schouders zetten onder een groots, uiterst maatschappelijk relevant project.

Dé kans van je leven dus!