Zomeractie: spaar mee voor je eigen Berlaartas

Vanaf woensdag 3 juli tot en met woensdag 28 augustus kan je je eigen herbruikbare Berlaarzak bemachtigen. Spaar mee en doe je boodschappen voortaan in stijl!

Wie in de zomermaanden juli en augustus de wekelijkse woensdagmarkt bezoekt, kan sparen voor een unieke jute winkelzak. De zak wordt aangeboden in het kader van duurzaamheid en dient ook als promotie voor de wekelijkse markt.

Elke aankoop die je tussen woensdag 3 juli en woensdag 28 augustus doet bij één van onze vaste marktkramers, levert een stempel op. Wanneer je spaarkaart vol is (tien stempels), kan je deze aan het onthaal van het gemeentehuis inruilen voor de enige echte Berlaarse marktzak. Er zijn een 500-tal zakken beschikbaar en op is op.

Wie bij de start van de actie langskomt aan het gemeentelijk kraampje, kan de zak onder het genot van een drankje bekijken én krijgt meteen één gratis stempel op zijn of haar spaarkaart. Wie deze woensdag nog niet kan langskomen, kan bij een volgend marktbezoek een stempelkaart krijgen bij één van de marktkramers.

Gepubliceerd op 02/07/2019