BEKENDMAKING WINNAARS WEDSTRIJD: Winterwandelen langs hei, wei en water

Kempens Karakter organiseert samen met 11 gemeenten opnieuw een reeks fijne winterwandelingen. Van oktober 2019 tot maart 2020 staan er 10 wandelingen op het programma in de gemeenten Berlaar, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Lille, Nijlen, Olen, Putte en Vorselaar.

Warm ingeduffeld ontdekt de wandelaar bevroren vennen, statige dreven en stille bossen. Een handige programmabrochure bundelt alle praktische gegevens van de wandelingen. Je haalt hem vanaf 10 oktober gratis op aan het onthaal van het gemeentehuis, bij Kempens Karakter of kan hem hier downloaden.

Wandeling in Berlaar

De winterwandeling in Berlaar vindt plaats op 16 februari 2020 tussen 8 en 15 uur en zal starten aan sporthal De Putting in Kessel (Grote Puttingbaan 8). (Nota 14 februari 2020: het parcours wordt indien nodig aangepast aan de weersomstandigheden. De winterwandeling kan zo zonder problemen doorgaan.)

Win win win!

Aan de wandelreeks is een leuke wedstrijd verbonden. Wie aan vijf wandelingen deelneemt, maakt kans op één van de elf manden boordevol streekproducten. Deelnemers dingen ook mee naar de hoofdprijs: een overnachting voor twee personen in B&B Stillant in Gierle! Stempelkaarten zitten in de brochure en zijn ook verkrijgbaar bij de start van elke wandeling.

Deelnemen kost €2, kinderen tot 12 jaar gaan gratis mee. Op elke tocht zijn er ook proevertjes te krijgen. Vooraf inschrijven is niet nodig, tenzij anders vermeld.

Tot op één van de winterwandelingen!

Winnaars wedstrijd stempelkaart

Deze winterwandeleditie hadden we pech: het stormweer en de onverwachte COVID-19 maatregelen strooiden roet in het eten. Enkele wandelingen werden helaas afgelast.

De stempelkaartwedstrijd kon gelukkig wel doorgaan. Wie voldoende stempels verzamelde, maakte kans op een delicatessenmand of waardebon. Een echte prijsuitreiking was helaas niet mogelijk dit jaar, dus werden de prijzen gewoon aan huis geleverd!

En wat voor een prijzen: elf manden vol heerlijke streekproducten en een overnachting voor twee personen in  B&B Stillant in Gierle.

De winnaars kan je bekijken via de website van Kempens Karakter.

Een goedgevulde mand met Putse ridderkoekjes, Kameleonbier uit Hulshout, 2290 Bier uit Vorselaar, Heistse wijn, Roes-fruitsap uit Herentals, Herenthoutse peerkes, Lilse honing, Nijlense schijfkes, Berlaarse chocolade en een Berlaarbon, Grobbendonkse thee en Olense speculoosjes.

 

Meer info

Toerisme Kempens Karakter
014 38 87 42
www.kempenskarakter.be

Foto: © Rudi Van der Auwermeulen

 

Deze actie draagt bij tot het realiseren van volgende SDG's:

 

Gepubliceerd op 18/05/2020