Weekend van de klant in Berlaar

Tijdens het weekend van zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2023 neemt Berlaar voor de zevende keer op rij deel aan het Weekend van de klant. Onze lokale handelaars leggen je dat weekend graag extra in de watten!

Een kleine korting, leuke attentie of een drankje tijdens het shoppen? Tijdens het Weekend van de Klant soigneren onze lokale handelaars jou net dat tikkeltje meer dan gewoonlijk. Neem een kijkje op de website van Weekend van de Klant, klik door naar Berlaar en stippel nu al je winkelroute uit. Je kan er ook de openingsuren van de deelnemende handelszaken terugvinden en bekijken welke leuke acties er in onze gemeente georganiseerd worden.

Handelaars, doen jullie mee?

Weekend van de Klant blijft de ideale gelegenheid om jouw klanten extra in de watten te leggen, met bijvoorbeeld een lekkere attentie of leuke actie. Je kan jouw zaak inschrijven via deze link. Als je inschrijft voor 7 september, krijg je bovendien een gratis promopakket toegestuurd met een affiche, ballonnen en attentiestickers. De ideale manier om al jouw klanten te informeren over jouw actie(s) tijdens Weekend van de Klant. Het bestuur zorgt voor de promotie door het verdelen van beachvlaggen bij de deelnemende handelaars en bekendmaking via onze (sociale) mediakanalen.

Gepubliceerd op 03/08/2023