Weekend van de Klant 2021

Tijdens het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021 organiseert de dienst Lokale Economie van het lokaal bestuur in samenwerking met Comeos, Unizo en UCM voor het vijfde jaar op rij het Weekend van de Klant.

Wil je graag eens extra verwend worden door onze lokale handelaars? Neem een kijkje op de website van Weekend van de Klant en stippel alvast je winkelroute uit. Je kan hier ook de openingsuren van de deelnemende handelszaken terugvinden en bekijken welke leuke acties er in onze gemeente georganiseerd worden.

Als handelaar kan je jezelf voor deze actie inschrijven via www.weekendvandeklant.be. Vermeld bij je inschrijving zeker de openingsuren van je winkel op beide dagen, de acties of attenties die je zal aanbieden en wanneer je dit doet. Het lokaal bestuur zorgt voor de promotie van deze actie door het verdelen van vlaggen bij de deelnemende handelaars, door het ophangen van een banner en gekleurde vlaggetjes en promotie via onze mediakanalen. Geïnteresseerde handelaars kunnen bovendien een mooi beschilderde etalage verkrijgen voor dit feestelijke weekend, neem hiervoor contact op met het lokaal bestuur via lokale-economie@berlaar.be of 03 410 19 00.

Gepubliceerd op 25/08/2021