Wedstrijd: De Kiosk gaat de wereld rond!

Vertrek jij deze zomer op vakantie? Vergeet dan zeker de nieuwe editie van De Kiosk niet in je koffer te steken, want dat kan je weleens een mooie prijs opleveren!

De Kiosk van juli-augustus is dit jaar extra bijzonder. Om je wat leesvoer te bieden aan het zwembad, in de tuin of op het terras is het gemeentelijk infomagazine dit jaar voorzien van een zomerkatern. Daarin staan allerlei leuke activiteiten, evenementen en tips die je deze zomer in Berlaar kan uitoefenen of bijwonen.

#Kioskdewereldrond

Daarnaast kan je deelnemen aan de wedstrijd 'De Kiosk gaat de wereld rond!'. Haal van maandag 1 juli tot en met zaterdag 31 augustus De Kiosk boven op je vakantiebestemming, zoek de leukste plaats om een foto met of van je Kiosk te nemen (op het strand, aan het zwembad, in het exotische landschap, op een cultureel evenement, … ) en deel hem op Facebook of Instagram met de hashtags #kioskdewereldrond en #instaberlaar.

De winnaar* ontvangt een prijzenpakket, verschijnt op de sociale mediakanalen van de gemeente en krijgt misschien wel een plekje in de nieuwe editie van De Kiosk. Veel succes!

Ter info: Ook wie thuis blijft kan deelnemen aan de wedstrijd. Op het strand aan onze Belgische kust, op een leuke Berlaarse locatie of zelfs in je eigen tuin: alle foto's zijn welkom.

 

* De drie beste foto’s worden uitgekozen door de dienst Communicatie & Evenementen en verschijnen op Facebook en Instagram. Daarna is de keuze aan onze volgers, die vanaf dan via een poll kunnen stemmen op hun favoriete foto. Door de foto te publiceren met de hashtag geef je toestemming om de foto in de gemeentelijke kanalen te mogen opnemen.

Wedstrijdreglement (goedgekeurd en gepubliceerd op donderdag 27/6/2019)

Gepubliceerd op 26/08/2019