(Ver)Koop je spulletjes op de kinderrommelmarkt

Op zondag 2 oktober kunnen onze jongste inwonertjes opnieuw een centje bijverdienen door de spulletjes die ze niet meer gebruiken te verkopen tijdens de kinderrommelmarkt op het Stationsplein.

EXTRA EDITIE VOORJAAR 2023

Dit jaar hebben een recordaantal kindjes zich ingeschreven om deel te nemen aan de kinderrommelmarkt. Omdat die wegens regenweer zal plaatsvinden in zaal Berkenhof in plaats van op het Stationsplein, kunnen we niet alle inschrijvers een plaatsje garanderen. Daarom organiseert het lokaal bestuur een extra editie in het voorjaar van 2023.

Tijdens de jaarlijkse kinderrommelmarkt verkopen kinderen tot en met 16 jaar hun oude spullen op het Berlaarse Stationsplein. De rommelmarkt is er voor en door kinderen. Ze bouwen zelf hun standje op, maken het zo aantrekkelijk mogelijk en proberen zo hun waar aan de man te brengen in ruil voor een leuke zakcent. Je vindt er geen kraampjes die enkel door volwassenen worden bemand.

Wat kan je vinden op de kinderrommelmarkt?

Kinderen mogen die dag hun afgedankte, maar nog goed functionerende spullen te koop aanbieden. Denk aan speelgoed, knuffels, kledij, hebbedingetjes, meubeltjes, boeken, stripverhalen of fietsen voor kinderen. Voorwaarde is dat alle verkoopwaar nog in goede staat verkeert.

Kom zondag van 14 tot 17 uur tussen de spullen snuisteren tijdens deze speciale en bruisende markt en zie onze kleinsten het beste van zichzelf geven als echte verkopers. Niets nodig? Ook dan is het Stationsplein de plaats waar je moet zijn, want vanaf zondag 2 oktober tot en met dinsdag 4 oktober 2022 staan ook de kermiskramen er.

Kermis

De oktoberkermis staat van 2 oktober 2022 tot en met 4 oktober 2022 op het Stationsplein.

NIEUW: overdekte locatie bij regenweer

Aangezien we al enkele jaren heel slecht weer hadden tijdens de kinderrommelmarkt is er dit jaar ook een alternatieve locatie voorzien. Moesten de weergoden ons slechtgezind zijn, laten we de kinderrommelmarkt plaatsvinden in het Berkenhof (Misstraat 70).

 

 

 

Gepubliceerd op 07/09/2022