(Ver)Koop je spulletjes op de kinderrommelmarkt

Spoor je kinderen aan om hun speelgoeddozen op te ruimen, want op zondag 3 oktober kunnen ze opnieuw een centje bijverdienen door de spulletjes die ze niet meer gebruiken, te verkopen tijdens de kinderrommelmarkt op het Stationsplein. Maak plaats in je kasten, schrijf je in en doe mee!

Tijdens de jaarlijkse kinderrommelmarkt verkopen kinderen tot en met 16 jaar hun oude spullen op het Berlaarse Stationsplein. De rommelmarkt is er voor en door kinderen. Ze bouwen zelf hun standje op, maken het zo aantrekkelijk mogelijk en proberen zo hun waar aan de man te brengen in ruil voor een leuke zakcent. Je vindt er geen kraampjes die enkel door volwassenen worden bemand.

Wat kan je vinden op de kinderrommelmarkt?

Kinderen mogen die dag hun afgedankte, maar nog goed functionerende spullen te koop aanbieden. Denk aan speelgoed, knuffels, kledij, hebbedingetjes, meubeltjes, boeken, stripverhalen of fietsen voor kinderen. Voorwaarde is dat alle verkoopwaar nog in goede staat verkeert.

Zelf niks om te verkopen?

Kom dan tussen de spullen snuisteren tijdens deze speciale en bruisende markt en zie onze kleinsten het beste van zichzelf geven als echte verkopers. Niets nodig? Ook dan is het Stationsplein de plaats waar je moet zijn, want vanaf zondag 3 oktober tot en met dinsdag 5 oktober 2021 staan ook de kermiskramen er.

Praktisch

De veertiende editie van onze kinderrommelmarkt vindt plaats op zondag 3 oktober 2021 van 14 tot 17 uur op het Stationsplein in Berlaar. Deelname is gratis, maar je moet je wel vooraf inschrijven. Doe dat voor 20 september, daarna ontvang je een deelnamebewijs.

Schrijf je in (niet meer mogelijk)

Breng op de dag zelf zeker een tafel, stoel, deken, parasol en dergelijke mee. Elke deelnemer krijgt ongeveer twee meter plaats.

Om gratis deel te kunnen nemen aan de kinderrommelmarkt moet je tussen de 6 en de 16 jaar oud zijn en in Berlaar wonen of naar school gaan.

Bij de organisatie van de kinderrommelmarkt worden de coronamaatregelen die op dat moment van toepassing zijn, opgevolgd.

Gepubliceerd op 25/08/2021