Vaste standplaatsen tijdens woensdagmarkt beschikbaar

Op de wekelijkse woensdagmarkt van Berlaar zijn er recent enkele vaste standplaatsen vrijgekomen. Deze standplaatsen werden open verklaard en kunnen dus opnieuw ingevuld te worden.

Let wel: bij sommige standplaatsen is er een extra voorwaarde, namelijk dat er geen wagen achter het kraam mag geplaatst worden omdat daar onvoldoende plaats voor is. De wagen dient dus van de markt verwijderd en geparkeerd te worden op een reglementaire locatie. 

Het gaat om volgende plaatsen: 

  • plaats van 8 meter naast Patrick Van Looy (plantjes), tussen de wereldwinkel en Markt 2 - geen wagen achter kraam; 
  • plaats van 8 meter tussen Fabienne Spiessens (damestextiel) en Benjamin Kerkhofs (planten) - geen wagen achter kraam;
  • plaats van 8 meter tussen Ronald Van Hoof (textiel) en De Broodkruimel (bakkerij);
  • plaats van 21 meter tussen Maurice Vermeylen (textiel) en Tuinbouwbedrijf Dillen (groenten en fruit);

Heb je interesse in één van bovenstaande standplaatsen? Stuur je kandidatuur dan naar markt@berlaar.be of Markt 1 te 2590 Berlaar, ter attentie van de marktleidster. Doe dit voor zaterdag 30 november 2019 en vermeld hierbij zeker volgende gegevens: naam, adres, ondernemingsnummer, producten die je te koop aanbiedt, je gewenste aantal meter voor je standplaats én of je elektriciteit wenst te gebruiken. Voeg bij je kandidatuur ook al een kopie toe van de hoofdleurkaart.

Alle binnengekomen kandidaturen worden geklasseerd in het register en de plaatsen zullen toegekend worden in de volgorde bepaald in het marktreglement. 

Gepubliceerd op 04/11/2019