Vaccinatiecentrum Pallieterland zoekt centrumverantwoordelijken

Vaccinatiecentrum Pallieterland is dringend op zoek naar twee voltijdse centrumverantwoordelijken. In deze functie sta je in voor de algemene organisatie en werking van Vaccinatiecentrum Pallieterland.

Je coördineert het facilitymanagement, waaronder het beheer van de accommodatie, de beschikbaarheid van materialen en producten en het personeelsmanagement voor niet-medische profielen. Daarnaast verzorg je de bestelling en aanvoer van de vaccins voor het vaccinatiecentrum.

Je werkt nauw samen met de andere actoren die betrokken zijn bij het vaccinatieproces: de HR-manager, de medische- en farmaceutische aanspreekpunten, de programmamanager. Zeker op het vlak van de bestelling en aanvoer van vaccins is overleg cruciaal.

Je bent bereid om te werken volgens een flexibel uurrooster. Vaccinatiecentrum Pallieterland is open van maandag t.e.m. zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur. De twee centrumverantwoordelijken maken onderling afspraken zodat er steeds één centrumverantwoordelijke aanwezig is.

Wil jij er mee voor zorgen dat de vaccinatiecampagne vlot verloopt? Solliciteer dan meteen! Je contract start zo snel mogelijk en loopt t.e.m. 31 oktober 2021.

Bekijk de volledige infobrochure.

Voorwaarde

Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma. Je bent flexibel op het vlak van werkuren.

Wat mag je verwachten?

We bieden je een voltijdse job t.e.m. 31 oktober 2021 met maatschappelijke relevantie.

Je wedde wordt bepaald op basis van je diploma (weddeschaal B1-B3 of A1a-A2a). Je kan steeds een loonsimulatie opvragen via personeel@lier.be.

Alle relevante beroepservaring (overheid en privé) wordt integraal meegerekend voor de bepaling van de anciënniteit.

Het salaris wordt aangevuld met extra voordelen:

  • Maaltijdcheques van 8 euro
  • Volledige terugbetaling van het openbaar vervoer
  • Fietsvergoeding van 0,24 euro per kilometer

Je wordt grondig opgeleid op de werkvloer, want je loopt nog een tijd samen met de huidige centrumverantwoordelijke.

Solliciteer snel

Sta je te popelen om ons team te versterken? Bezorg zo snel mogelijk je CV, motivatiebrief en een kopie van je diploma via hr.vaccinatiecentrum@lier.be.

Gepubliceerd op 01/07/2021