Vaccinatiecentrum in CC De Mol (Lier)

CC De Mol in Lier
De vijf gemeenten binnen de Eerstelijnszone Pallieterland (Berlaar, Duffel, Lier, Nijlen en Ranst) besloten het vaccinatiecentrum voor onze zone in te richten in CC De Mol in Lier (Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier). Er werd gekozen voor een centrale ligging, die vlot bereikbaar is. Ook de inwoners van Berlaar zullen daar dus terecht kunnen voor een spuitje.
 
De komende dagen en weken wordt de opening verder voorbereid. Het is de bedoeling om zo snel mogelijk te kunnen starten. De betrokken gemeentebesturen willen ervoor zorgen dat zoveel mogelijk inwoners zich laten vaccineren en het virus op die manier snel bedwingen.
 
Vrijwilligers vaccinatiecentrum Pallieterland

Om de werking van het centrum vlot te laten verlopen, zijn er heel wat helpende handen nodig. Zowel vrijwilligers met een medische achtergrond als vrijwilligers die onthaal- en administratieve taken opnemen, zijn meer dan welkom. De minimumleeftijd is 18 jaar. Wie tijd en zin heeft om zich hier de komende maanden mee voor in te zetten, kan zich registreren via onderstaand formulier.
 
 
Info & vragen
 
Wie vragen heeft over het vaccinatiecentrum kan terecht op vaccinatiecentrum@lier.be of 03 8000 410. Dat nummer is actief van maandag tot vrijdag van 9 tot 12.30 uur en maandag tot donderdag van 14 tot 16 uur. Wanneer het vaccinatiecentrum de deuren opent, zullen de uren nog verder uitgebreid worden.
 
En ook het lokaal bestuur van Berlaar blijft voor je klaar staan via info@berlaar.be of 03 410 19 00.
 
Meer informatie kan je vinden op www.vaccinatiecentrumpallieterland.be (beschikbaar vanaf 1 februari).
 
Voor algemene vragen rond de vaccinatiecampagne surf je naar www.laatjevaccineren.be.
 
 
Gepubliceerd op 19/01/2021