Vaccinatiecentrum in CC De Mol (Lier)

CC De Mol in Lier
De vijf gemeenten binnen de Eerstelijnszone Pallieterland (Berlaar, Duffel, Lier, Nijlen en Ranst) besloten het vaccinatiecentrum voor onze zone in te richten in CC De Mol in Lier (Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier). Er werd gekozen voor een centrale ligging, die vlot bereikbaar is. Ook de inwoners van Berlaar zullen daar dus terecht kunnen voor een spuitje.
 
De betrokken gemeentebesturen willen ervoor zorgen dat zoveel mogelijk inwoners zich laten vaccineren en het virus op die manier snel bedwingen. In de loop van de komende weken, ontvang je een uitnodiging voor vaccinatie van het Agentschap Zorg & Gezondheid.
 
Vrijwilligers vaccinatiecentrum Pallieterland

Om de werking van het centrum vlot te laten verlopen, zijn er heel wat helpende handen nodig. Zowel vrijwilligers met een medische achtergrond als vrijwilligers die onthaal- en administratieve taken opnemen, zijn meer dan welkom. De minimumleeftijd is 18 jaar. Wie tijd en zin heeft om zich hier de komende maanden mee voor in te zetten, kan zich registreren via onderstaand formulier.
 
 
Bereikbaarheid 

 
Info & vragen
 
Wie vragen heeft over het vaccinatiecentrum kan terecht op vaccinatiecentrum@lier.be of 03 8000 410. Dat nummer is actief van maandag tot vrijdag van 9 tot 12.30 uur en maandag tot donderdag van 14 tot 16 uur. Wanneer het vaccinatiecentrum de deuren opent, zullen de uren nog verder uitgebreid worden.
 
En ook het lokaal bestuur van Berlaar blijft voor je klaar staan via info@berlaar.be of 03 410 19 00.
 
Meer informatie kan je vinden op www.vaccinatiecentrumpallieterland.be.
 
Voor algemene vragen rond de vaccinatiecampagne surf je naar www.laatjevaccineren.be.
 
 

Zie ook

Gepubliceerd op 19/01/2021