Uitwisselingsproject zoekt Berlaarse gastgezinnen

Van 1 tot en met 8 mei organiseert de Association for World Education (AWE) graag opnieuw een culturele kruisbestuiving in Berlaar. Er komen twintig Russische studenten op bezoek, maar die zoeken nog gastgezinnen. Toon mee onze warme Berlaarse gastvrijheid en leer een nieuwe cultuur van dichtbij kennen!

Het hoofddoel van deze uitwisseling is om de studenten in contact te brengen met onze manier van leven, hoe onze maatschappij werkt en hoe wij bijvoorbeeld onze hobby's uitoefenen. Daarnaast bestuderen ze samen ook verschillende aspecten van een aantal actuele thema's.

Wil jij als gastgezin 7 nachten onderdak bieden aan één of meer studenten? Hou dan alvast rekening met het volgende:

- De uitwisseling vindt van woensdag 1 mei tot en met woensdag 8 mei (7 nachten) plaats in Berlaar. Het gastgezin moet daarom in Berlaar wonen.

- De communicatie verloopt in het Engels. Minimale kennis van de Engelse taal is daarom vereist.

- De studenten ontbijten elke dag bij het gastgezin. Een avondmaaltijd hoef je echter niet altijd te voorzien. Meer informatie daarover volgt nog en is afhankelijk van de definitieve planning.

- Als de leden van het gastgezin reeds zeer vroeg het huis uit moeten (door werk of school) kan er samen gezocht worden naar een individuele praktische regeling.

- De groep studenten bestaat voornamelijk uit jonge vrouwen. Een vrouwvriendelijke omgeving binnen het gastgezin is dus zeer wenselijk.

Interesse? Neem contact op met Brend Van Ransbeeck: 0474 48 17 40 of brend.vr@hotmail.com.

 

Gepubliceerd op 01/03/2019