UITGESTELD - Trek je wandelschoenen aan en ontdek Berlaar op de ‘Dag van de Trage Weg’

Omwille van de verstrengde coronamaatregelen werd deze activiteit uitgesteld en verplaatst naar een latere datum (datum nog niet bekend). Aarzel echter niet om op eigen initiatief de trage wegen van onze gemeente al te ontdekken aan de hand van de brochure.

Op zondag 18 oktober, de ‘Dag van de Trage Weg’, nodigen we je uit om de mooiste paden in jouw buurt te ontdekken. In Berlaar hebben we al een mooi trage wegennetwerk uitgebouwd. De wegen zijn niet bestemd voor autoverkeer en zorgen ervoor dat je onbezorgd kan fietsen en wandelen langs gezonde, veilige en aangename plekken in onze gemeente.

Veel Berlaarnaars gebruiken vandaag al trage wegen. Vaak onbewust. Ben je nog niet bekend met welke rustige wandelwegen Berlaar jou te bieden heeft? Kom ze op zondag 18 oktober ontdekken aan de infostand op het domein van Berlaarhof (Pastorijstraat 9). De uitgelezen kans om meteen kennis te maken met het park dat onze gemeente vorig jaar aankocht.

Samen met Regionaal landschap, Kempisch Landschap, Kempisch Karakter en IOED Berg en Nete informeren we jullie die dag over de mogelijkheden in Berlaar. Je ontvangt er een brochure vol met wandelroutes waarmee je onmiddellijk op pad kan gaan. Hiermee kan je via allerlei trage verbindingen en leuke plekjes op ontdekking gaan binnen Berlaar.

Je kan gemeente Berlaar, IOED Berg en Nete en Regionaal landschap die dag tussen 14 en 17 uur treffen aan de infostand in de tuin van Berlaarhof. Aan de stand is het dragen van het mondmasker verplicht. Tijdens jullie eigen ontdekkingstocht willen we ook graag vragen om steeds de afstandsregels te respecteren.

We bieden je die dag ook graag een consumptie aan om van je tocht te bekomen. Tussen 14 en 17 uur kan je de bon laten afstempelen aan de infostand en genieten van je drankje bij de voorziene horecagelegenheden in de buurt.

Gepubliceerd op 12/10/2020