Tournée Filiale Berlaar

2502

In 2018 viert de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Lier maar liefst vier keer feest. Vijftig jaar geleden kreeg de hoofdschool er namelijk vier filialen bij. Vanaf dan konden leerlingen ook in Berlaar, Boechout, Nijlen en Zandhoven muzieklessen volgen.

Een halve eeuw geleden ging het gemeentebestuur van Berlaar samen met de muziekschool op zoek naar een locatie die ze zouden vullen met muziekleerkrachten en –leerlingen. Op die manier bereikte de muzische kunstbeleving steeds meer landelijke gebieden. Het werd voor iedereen mogelijk om zijn of haar creatieve talenten te ontplooien en ermee naar buiten te treden.

Omdat de Stedelijke Academie dit vierdubbele feest niet onopgemerkt wil laten voorbij gaan, richt de organisatie een heuse Tournée Filiale in. Dat is een groot ‘Proms-concert’ in combinatie met tal van andere activiteiten. Meer dan 100 muzikanten, woordkunstenaars en dansers zullen op vier verschillende dagen de vier jubilerende filialen bezoeken. Het wordt een wervelend concert waaraan ook de toeschouwer mag deelnemen.

In Berlaar vindt Tournée Filiale plaats op zondag 25 februari 2018 om 15 uur in de Sint-Pieterskerk. Iedereen is van harte welkom!

Voorverkoop kaarten

De kaartverkoop start op 1 februari 2018. Je kan jouw kaart reserveren via mail (berlaar@samwdlier.net) of telefonisch via het nummer 03 480 45 79.

De toegangsprijs bedraagt 5 euro. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis, maar ook voor hen moet je vooraf een kaart reserveren.

OPGELET: het concert is intussen uitverkocht! (UPDATE 08.02.2018)

Parkeermogelijkheid

De parking van Delhaize blijft die namiddag open voor bezoekers van het concert.

Meer weten? www.samwdlier.be

Gepubliceerd op 10/01/2018