Terug van weggeweest: de Berlaarse kerstmarkt!

Op vrijdag 22 december is het weer feest in Berlaar! Reeds voor de zesde maal vindt de kerstshopping met kerstmarkt plaats op en rond het dorpsplein. De lokale handelaars en de Berlaarse verenigingen zorgen samen met het lokaal bestuur weer voor een gezellige kerstsfeer.

Verscheidene winkels in het centrum van Berlaar houden op vrijdag 22 december hun winkel langer open en een hele hoop verenigingen en handelaars van binnen en buiten de kern plaatsen een kraampje op en rond het marktplein.

Het lokaal bestuur zorgt voor een magische kerstsfeer door randanimatie te voorzien. Kom je samen met het hele gezin de kerstsfeer opsnuiven tussen de talrijke kraampjes en in de mooi versierde winkels? Je bent welkom van 18 tot 24 uur om er samen met ons een groots kerstfeest van te maken.

Deelnemen als vereniging of handelaar

Wil jij jouw vereniging of handelszaak in de sfeervolle schijnwerpers plaatsen en mee een stand voorzien op onze kerstmarkt? Schrijf je dan voor 8 december in via www.berlaar.be/inschrijvingkerstmarkt. Deelname is gratis, een tent en het nodige materiaal dien je zelf te voorzien. De kerstmarkt is open van 18 uur tot middernacht.
Opgelet: enkel Berlaarse handelaars en verenigingen kunnen deelnemen aan de kerstmarkt.
 

Gepubliceerd op 13/10/2023