Taallessen Spaans voor 55-plussers

In het voorjaar organiseren de Dienst Vrije Tijd en de bibliotheek opnieuw een reeks taallessen Spaans. In tien sessies leer je de beginselen van de Spaanse taal. 

De lessenreeks heeft beginners als doelgroep. Om de lessen vlot te laten verlopen, is het belangrijk dat de cursisten een evenwaardig niveau hebben. De lesgeefster zal daarom eerst een kennismakingsgesprek voeren met elke geïnteresseerde. Zo krijgt zij een zicht op je kennis van de taal. Na het gesprek weet je of je aan de lessen kan deelnemen of niet. Mensen die bij ons niets meer kunnen leren, zullen dan ook niet kunnen starten.

De kennismakingsgesprekken vinden plaatst op donderdag 22 maart in het gemeentehuis. Je kan je voor dit gesprek inschrijven bij het onthaal van het gemeentehuis. Het uur van het gesprek wordt bij de inschrijving vermeld.

Deelname aan de lessen kost 10 euro. De lessen duren anderhalf uur (13 tot 14.30 uur) en vinden plaats in de bibliotheek (Dorpsstraat 84).  We komen samen op maandagnamiddag en om de twee weken op donderdagnamiddag: 26 maart, 3 april (dinsdag na paasmaandag), 9 april, 16 april, 19 april, 23 april, 3 mei, 7 mei, 14 mei en 17 mei.

Meer info: Dienst Vrije Tijd, vrijetijd@berlaar.be, 03 410 19 00

Inschrijven voor een kennismakingsgesprek kan bij het onthaal van het gemeentehuis (Markt 1)

Andere taal?

Indien je interesse hebt in een andere taalcursus mag je dat steeds laten weten. Bij voldoende reacties kunnen we daar rekening mee houden. Een seintje geven kan via vrijetijd@berlaar.be of 03 410 19 00.

Gepubliceerd op 21/02/2018