Taallessen Spaans

In het voorjaar organiseert de Dienst Vrije Tijd opnieuw een reeks taallessen Spaans. In 10 sessies leer je de beginselen van de Spaanse taal. 

De lessenreeks heeft beginners als doelgroep.  Om de lessen vlot te laten verlopen, is het belangrijk dat de cursisten een evenwaardig niveau hebben. De lesgeefster zal daarom eerst een kennismakingsgesprek voeren met elke geïnteresseerde.  Zo krijgt zij zicht op je kennis van de taal.  Na het gesprek weet je of je aan de lessen kan deelnemen of niet. Gevorderden die bij ons niets nieuw kunnen leren, zullen dan ook niet kunnen starten.

De kennismakingsgesprekken vinden plaats op maandag 29 januari in Buurthuis Gust en Tina (Legrellestraat 39). Je kan je voor dit gesprek inschrijven bij het onthaal van het gemeentehuis (03 410 19 00 of info@berlaar.be ). Het uur van het gesprek wordt bij de inschrijving vermeld.

De lessen duren anderhalf uur (9.30 tot 11 uur) en vinden ook plaats in Buurthuis Gust en Tina. We komen samen op maandagvoormiddagen: 5 februari, 12 februari, 19 februari, 26 februari, 4 maart, 11 maart, 18 maart, 25 maart, 8 april, 15 april. Het inschrijvingsgeld (20 euro) betaal je bij de start van de eerste les. Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming betalen 10 euro op vertoon van een klevertje van de mutualiteit.

Ook dit jaar weer Vakantiespaans

Tijdens 5 avondlessen leer je een basis om je op reis te behelpen. Volgende onderwerpen komen aan bod: kennismaken, winkelen, naar de dokter, de weg vragen en andere mobiliteitsproblemen, op restaurant. De focus ligt op spreken en begrijpen.

De lessen duren anderhalf uur (20 tot 21.30 uur) en vinden plaats op maandagavonden in Lokaal Dienstencentrum Balderhuys (Pastorijstraat 2a) op 15 april, 22 april, 29 april, 6 mei en 13 mei. Voor deze lessen is geen intakegesprek voorzien. De kostprijs is 10 euro en die betaal je bij inschrijving via onze website of bij het onthaal in het gemeentehuis. Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming betalen 5 euro op vertoon van een klevertje van de mutualiteit.

Meer info:

Dienst Vrije Tijd, vrijetijd@berlaar.be, 03 410 19 00
Inschrijven via https://webshopberlaar.recreatex.be/

Gepubliceerd op 22/02/2024