Taallessen Spaans

In het voorjaar organiseren de Dienst Vrije Tijd en de bibliotheek opnieuw een reeks taallessen Spaans. In 10 sessies leer je de beginselen van de Spaanse taal. 

De lessenreeks heeft beginners als doelgroep.  Om de lessen vlot te laten verlopen, is het belangrijk dat de cursisten een evenwaardig niveau hebben. De lesgeefster zal daarom eerst een kennismakingsgesprek voeren met elke geïnteresseerde.  Zo krijgt zij zicht op je kennis van de taal.  Na het gesprek weet je of je aan de lessen kan deelnemen of niet. Gevorderden die bij ons niets nieuw kunnen leren, zullen dan ook niet kunnen starten.

De kennismakingsgesprekken vinden plaats op donderdag 20 januari 2022. Je kan je voor dit gesprek inschrijven bij het onthaal van het gemeentehuis.  Het uur van het gesprek wordt bij de inschrijving vermeld.

De lessen duren anderhalf uur (9 tot 10.30 uur) en vinden plaats in de bibliotheek (Dorpsstraat 84).  We komen iedere maandagvoormiddag samen op: 24 januari, 31 januari, 7 februari, 14 februari, 21 februari, 28 februari, 7 maart, 14 maart, 21 maart en 28 maart. Het inschrijvingsgeld (20 euro) betaal je bij de start van de eerste les. Wie recht heeft op een verhoogde tegemoetkoming, betaalt 10 euro.

Nieuw: Vakantiespaans

In 5 lessen leer je een basis Spaans om je op reis te behelpen. Volgende onderwerpen komen aan bod: ‘kennismaken’, ‘winkelen’, ‘naar de dokter’, ‘de weg vragen en andere mobiliteitsproblemen’ en ‘op restaurant’. De focus ligt op spreken en begrijpen.

De lessen duren anderhalf uur (van 20 tot 21.30 uur) en vinden plaats in de bibliotheek (Dorpsstraat 84).  We komen samen op maandagavonden: 25 april, 2 mei, 9 mei, 16 mei en 23 mei.  Voor deze lessen is geen intakegesprek voorzien.  De kostprijs is 10 euro en die betaal je bij inschrijving via onze website. Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming betalen 5 euro.

Meer info:

Dienst Vrije Tijd, vrijetijd@berlaar.be, 03 410 19 00
Inschrijven via https://webshopberlaar.recreatex.be/

Gepubliceerd op 29/12/2021