Taallessen Spaans

In het voorjaar organiseren de dienst Vrije Tijd en de bibliotheek opnieuw een reeks taallessen Spaans. In 10 sessies leer je de beginselen van de Spaanse taal. 

De lessenreeks heeft beginners als doelgroep. Om de lessen vlot te laten verlopen, is het belangrijk dat de cursisten een evenwaardig niveau hebben. De lesgeefster zal daarom eerst een kennismakingsgesprek voeren met elke geïnteresseerde. Zo krijgt zij een zicht op je kennis van de taal. Na het gesprek weet je of je aan de lessen kan deelnemen of niet. Mensen die bij ons niets meer kunnen leren, zullen dan ook niet kunnen starten.

De kennismakingsgesprekken vinden plaats op 26 maart in het gemeentehuis.  Je kan je voor dit gesprek inschrijven bij het onthaal van het gemeentehuis.  Het uur van het gesprek wordt bij de inschrijving vermeld.

De lessen duren anderhalf uur (9 tot 10.30 uur) en vinden plaats in de bibliotheek (Dorpsstraat 84). We komen samen op maandagvoormiddag of dinsdagvoormiddag als er een feestdag is op maandag: 1 april, 8 april, 15 april, 23 april (dinsdag na paasmaandag), 29 april, 6 mei, 13 mei, 20 mei, 27 mei en 3 juni. Het inschrijvingsgeld (15 euro) betaal je bij de start van de eerste les.

Meer info: dienst Vrije Tijd, vrijetijd@berlaar.be, 03 410 19 00

Andere taal?

Als je interesse hebt in een andere taalcursus mag je ons dat steeds laten weten.  Bij voldoende reacties kunnen we hier misschien op ingaan.  Een seintje geven kan via vrijetijd@berlaar.be of 03 410 19 00.

Deze actie draagt bij tot het realiseren van volgende SDG's:

Gepubliceerd op 18/12/2018