Sinterklaas komt naar Berlaar!

Op zaterdag 2 december verwachten we hoog bezoek in Berlaar, want dan komt de enige echte Sinterklaas langs! Net als vorig jaar neemt de Sint met zijn Pieten plaats in de bus van ‘Ambiance op Wielen’ om zo alle kinderen in onze gemeente te kunnen ontmoeten.

De bus vertrekt om 12.30 uur in Berlaar-Heikant en maakt verschillende tussenstops. Er is dit jaar ook een tussenstop voorzien aan de Tutjesboom, waar de Pieten de tutjes uit de boom zullen halen om mee te nemen. Uiteraard brengen ze voor elk kindje ook wat lekkers mee! Ontdek de route en richturen hieronder.

Post jouw tekening voor de Sint en maak kans op een extra cadeautje!

Op het Kardinaal Cardijnplein, aan het station van Melkouwen, op het Stationsplein en aan het gemeentehuis zullen er weer Sintpostbussen staan. In deze postbussen kan je jouw tekening voor de Sint deponeren. De Pieten zullen al deze tekeningen tijdens hun tocht door Berlaar meenemen.

Uit alle tekeningen zullen de Sint en zijn Pieten ook drie tekeningen trekken. De makers van die tekeningen mogen nog een cadeautje komen halen in het gemeentehuis.

Gepubliceerd op 27/10/2023