Schrijf je online in voor de Week van de Jeugd!

Tijdens de eerste week van de paasvakantie organiseert de dienst Vrije Tijd opnieuw de Week van de Jeugd. Van 7 tot en met 14 april vermaken ze dan jongeren met verschillende sportieve en creatieve activiteiten. De inschrijvingen starten op donderdag 14 maart en verlopen voor het eerst online.

Samen met heel wat Berlaarse verenigingen zorgt de dienst Vrije Tijd van het gemeentebestuur ervoor dat je je tijdens de paasvakantie niet hoeft te vervelen. Tijdens de eerste week van de vakantie staan er namelijk vele leuke, sportieve en creatieve activiteiten op het programma.

Ouders moeten hun kinderen voor deze activiteiten inschrijven. Dat kan dit jaar voor het eerst ook volledig online.

 

Hoe ga je te werk?

Online inschrijven voor de activiteiten van de Week van de Jeugd kan via www.berlaar.be/inschrijven. Om je kinderen te kunnen inschrijven, zal je jezelf daar eerst moeten registreren. Je kan daarna je gegevens wijzigen, gezinsleden toevoegen en beheren en je historiek van inschrijvingen bekijken.

Op donderdag 14 maart om 17.30 uur worden de inschrijvingen voor de Week van de Jeugd geopend. Je kan vanaf dan inschrijven en betalen voor deze activiteiten.

Wie liever niet online inschrijft, kan nog steeds terecht op de inschrijvingsavond in het gemeentehuis. Die vindt plaats op 14 maart van 17.30 tot 20 uur aan het onthaal. Vanaf maandag 18 maart kan je vervolgens ook na afspraak terecht in het gemeentehuis. Let wel: wie in het gemeentehuis wenst in te schrijven, kan alleen cash betalen. Breng ook steeds de identiteitskaarten van jezelf en je kinderen mee. 

Zie ook

Gepubliceerd op 27/02/2019