Samen naar een klimaatneutraal Berlaar. Help jij ons?

De laatste jaren worden we over de hele wereld meer en meer geconfronteerd met extreme weersomstandigheden. Om weerbaar te blijven tegen klimaatverstoringen en onze planeet leefbaar te houden, moeten we allemaal zo snel mogelijk in actie komen. De uitstoot van broeikasgassen moet ernstig verminderd en liefst zelfs gestopt worden. We zullen samen moeten werken aan een klimaatneutraal Berlaar, maar daarvoor hebben we jouw hulp nodig.

Een duurzaam, veilig en mooi Berlaar in een leefbaar klimaat. Daar willen we samen aan werken. Voor jou, voor ons, voor iedereen. Nu en in de toekomst. Voor de huidige en toekomstige generaties! Als lokaal bestuur kunnen we helpen, stimuleren, kansen creëren en het goede voorbeeld geven. Maar we hebben ook jou nodig! We moeten dit samen doen. Iedereen kan bijdragen aan ons verhaal. Kleine, simpele acties maken een wereld van verschil, letterlijk en figuurlijk. Die acties helpen ons om de klimaatdoelstellingen van Berlaar2030 te bereiken. Daarom willen we graag weten welke klimaatacties er in Berlaar al gedaan worden.

Heb je thuis iets gedaan dat bijdraagt aan duurzame ontwikkeling?

Laat het ons weten! Heeft je buurvrouw of nonkel iets gedaan? Spreek hen aan en bezorg ons de informatie. Dat kan onder meer gaan over hernieuwbare energie, renovatie, mobiliteit, luchtkwaliteit, … Alle beetjes helpen! Geef je actie door via samen.berlaar.be of bezorg ons het ingevulde strookje dat je in De Kiosk van september - oktober kon vinden, terug via de brievenbus van het gemeentehuis (Markt 1, rechts naast de trappen).

Zie ook

Gepubliceerd op 25/08/2021