Roefeldag in Berlaar

Op zaterdag 9 juni vindt in Berlaar de 22ste Roefeldag plaats. Kinderen tussen 6 en 12 jaar proeven dan van het beroepsleven bij de lokale handelaars.

Om deel te nemen aan de Roefeldag moet je je vooraf inschrijven via de deelnamestrook die je terugvindt in de Roefelkrant. Dit krantje wordt uiterlijk begin mei verdeeld door de Berlaarse lagere scholen. Ook in het gemeentehuis en in de bibliotheek kan je een Roefelkrantje krijgen. Hierin kan je zien welke handelaars er allemaal hun deuren openzetten, alsook wat er voor de rest allemaal te beleven valt tijdens de Roefeldag.

Omdat het aantal plaatsen bij de handelaars beperkt is, kunnen we niet aan alle kinderen hun eerste keuze toewijzen. We vragen daarom om bij je inschrijving meerdere voorkeuren aan te duiden. Zo kan je zeker één of meerdere leuke activiteiten volgen.

Deponeer je formulier tijdig, dus zeker VOOR 13 mei, in de Roefelbus! Die staat voor je klaar aan het onthaal in het gemeentehuis. Bij vragen kan je steeds contact opnemen met de dienst Vrije Tijd: 03 410 19 00 of vrijetijd@berlaar.be.

Roefelkrant

 

 

Gepubliceerd op 18/04/2018