Infoavond beheersplan Sint-Pieterskerk

In 2019 staat de restauratie van de Sint-Pieterskerk in Berlaar-Centrum op het programma. De werken starten in januari en duren ongeveer twee jaar.

In januari start de aannemer met de renovatie van de Sint-Pieterskerk. Hij zal eerst de nodige stellingen plaatsen om daarna, in februari, met de eigenlijke werken te beginnen.

Tijdens de werken is de kerk gesloten. Dat betekent dat er gedurende twee jaar ook geen vieringen kunnen plaatsvinden. De kerkfabriek wijkt hiervoor tijdelijk uit naar een andere locatie.

De laatste viering voor de werken in de Sint-Pieterskerk vindt plaats op zondag 27 januari 2019 om 11 uur. Daarna verhuizen de misvieringen naar de kerk in Gestel, behalve op de tweede zondag van de maand. Dan vinden de misvieringen plaats in Berlaar-Heikant.

Wie vragen heeft over de praktische organisatie van de misvieringen kan steeds contact opnemen met het parochiesecretariaat:

Ontmoetingscentrum Ballaer

Markt 27, 2590 Berlaar

ps-st-pieter@scarlet.be

03 482 43 24

www.parochieberlaar.be

Infoavond beheersplan Sint-Pieterskerk

Op donderdag 21 februari staat er een infoavond over het beheersplan van de Sint-Pieterskerk op het programma. Het studiebureau dat mee verantwoordelijk is voor het beheersplan zal er de huidige renovatiewerken, maar vooral ook de plannen voor de komende jaren toelichten.

De infoavond vindt plaats in de Pauluszaal van OC Ballaer (Markt 27) en start om 20 uur. Iedereen is van harte welkom!

 

 

Gepubliceerd op 18/12/2018