Oproep: Creatievelingen gezocht!

Lokale en professionele artiesten gaan samen aan de slag om etalages van handelszaken op te fleuren met prachtige raamtekeningen voor het Weekend van de Klant. Ben je een creatieveling of handelaar? Lees dan zeker verder!

Berlaar is op zoek naar artistiek talent in de vorm van lokale kunstenaars, amateurkunstenaars of hobbyisten die zich kandidaat stellen om een tekening aan te brengen op de etalage van een handelspand. Iedereen met aanleg voor creativiteit is welkom!

De plaatsing van de raamtekeningen gebeurt op vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober en is een unieke kans om jouw werk te tonen aan een ruim publiek. Voel je je geroepen om deel uit te maken van dit project en mee aan de slag te gaan? Stel je dan kandidaat via lokale-economie@berlaar.be. Stuur enkele voorbeelden van je meest recente werk en een kort stukje tekst over jezelf om je in te schrijven. Dat kan tot en met woensdag 16 september 2020.

Ben je zelf niet zo creatief aangelegd, maar heb je wel een leuk tekstje, spreukje, of rijmpje in gedachten voor onze handelaars en hun klanten? Ook dat mag je laten weten via  lokale-economie@berlaar.be.

Handelaars

Heb je een handelspand in Berlaar en wil je graag een kunstwerk op je etalage laten plaatsen zodat deze extra opvalt tijdens het Weekend van de Klant? Stel je dan kandidaat en stuur een mailtje met enkele foto’s en de afmetingen van je etalage naar lokale-economie@berlaar.be . De raamtekeningen worden gemaakt met afwasbare stiften en zijn dus tijdelijk en weer afwasbaar.

  

Street Heart is een street art project opgestart door Treepack in samenwerking met de gemeente Berlaar.

Zie ook

Gepubliceerd op 31/08/2020