Nomineer jouw Berlaarse sportkampioen!

In Berlaar zijn we trots op de sportkampioenen in onze gemeente! Daarom zet de Berlaarse sportraad jaarlijks de beste sportieve prestaties van het voorbije jaar in de kijker. Ze reiken dan de Trofee voor Sportverdienste en de Trofee voor Bijzondere Sportprestatie uit.

Vorig jaar gingen Margo Degraef, tafeltenniskampioene van TTK Dylan Berlaar en lid van de nationale damesploeg, en Birgit Rijnders, voetbalster, met de grote prijzen aan de haal. Margo mocht de Berlaarse Trofee voor Sportverdienste in ontvangst nemen, Birgit die voor Bijzondere Sportprestatie. Bepaal mee wie dit jaar in de prijzen valt.

Wie was afgelopen seizoen jouw Berlaarse Sportkampioen?

Om tijdens de huldiging niemand over het hoofd te zien, hebben wij jouw hulp nodig. Alle sportievelingen of teams die een kampioenstitel hebben behaald of die volgens jou een uitzonderlijke (extra)sportieve prestatie hebben geleverd, komen in aanmerking om gehuldigd te worden.

We onderscheiden 4 verschillende categorieën:

  • Sporttrofee;
  • Trofee bijzondere sportprestatie;
  • Kampioenen;
  • Erepenningen.

De voorwaarden om in aanmerking te komen voor één van deze categorieën kan je vinden in het reglement op www.berlaar.be/kampioenenhulde. Je kan ook steeds contact opnemen met de gemeentelijke sportdienst (03 410 19 00).

Alle kandidaturen en informatie moet je bezorgen voor 27 januari 2020 via het webformulier. De kampioenenhulde vindt plaats op vrijdag 27 maart 2020 in zaal Familia (Aarschotsebaan 105 in Berlaar-Heikant).

 

Gepubliceerd op 24/12/2019