fbpx Muzikale tuinen 2022 | Berlaar

Muzikale tuinen 2022

Op zaterdag 11 juni organiseert de dienst Vrije Tijd een nieuwe editie van Muzikale Tuinen. Dat is een wandeltocht langs vier tuinen, waar de deelnemers telkens getrakteerd worden op een drankje en een muziekoptreden.

Voor de editie van dit jaar stelden de cultuurdienst en de cultuurraad een gevarieerd programma samen dat zal plaatsvinden in enkele unieke tuinen in Berlaar-Centrum. Het concept blijft hetzelfde als de voorbije jaren: de deelnemers verzamelen zich die dag om 19.30 uur aan de kiosk op het marktplein. Daar worden ze verdeeld in vier groepjes. Elke groep start de wandeltocht in een andere tuin, waar een Berlaarse vereniging hen een drankje zal aanbieden. Na het optreden vertrekken ze naar de volgende tuin en het volgende concert. Iedere groep wordt zo getrakteerd op een drankje en vier muziekoptredens.

Om deel te nemen betaal je 10 euro (inclusief drankje) in voorverkoop. Op de dag zelf kost een ticket 15 euro. Let hierbij wel op dat de plaatsen beperkt zijn, er worden maximaal 200 deelnemers toegelaten. Snel inschrijven is dus aangeraden. De tickets in voorverkoop zijn vanaf maandag 9 mei te koop aan het onthaal in het gemeentehuis en via de gemeentelijke webshop.

Bekijk het programma

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt met de inzet van FERM Berlaar-Centrum, Samana Sint-Pieter, NEOS, fanfare Sinte-Cecilia en vzw Ambiance.

Gepubliceerd op 20/04/2022