Met belgerinkel naar de winkel wordt Zo Dichtblij

Bond Beter Leefmilieu geeft de campagne Met belgerinkel naar de winkel dit jaar een nieuwe impuls. De campagne wordt namelijk vervangen door Zo Dichtblij. Het doel blijft echter grotendeels hetzelfde: aandacht opwekken voor een leefbare gemeente en kern.

De actie vindt plaats van zaterdag 29 april tot en met zaterdag 3 juni 2017. Gedurende deze periode moedigen we onze inwoners aan om zoveel mogelijk in de kern van hun gemeente te winkelen en om te genieten van al wat onze gemeente te bieden heeft.

Doe je je boodschappen in één van de deelnemende handelszaken, dan ontvang je een ticketje met een persoonlijke code op. Als je deze code ingeeft op de website www.zodichtblij.be, maak je kans op een leuke prijs uit de lokale prijzenpot. De twee hoofdprijzen zijn Berlaarbonnen ter waarde van 250 euro, geschonken door het gemeentebestuur en de ZOB. Een overzicht van de deelnemende ondernemers vind je terug op www.zodichtblij.be/berlaar. Daar kan je bovendien zien welke acties er allemaal georganiseerd worden in het kader van Zo Dichtblij. Want ook tijdens deze acties worden er lotjes uitgedeeld.

Zo organiseren we bijvoorbeeld tweemaal gedurende deze periode een actie op de wekelijkse woensdagmarkt en ook tijdens onze meikermis kan je lotjes bemachtigen.

Wens je meer informatie over deze actie? Neem dan contact op met de dienst Lokale Economie, Anja Hermans, 03 410 19 00 of anja.hermans@berlaar.be

Gepubliceerd op 24/04/2017