Lezing ASS van Ans Vroom

In de zomer van 2017 schreef Ans een reeks zomercolumns over haar leven als alleenstaande mama van een dochtertje met ASS (Autisme Spectrum Stoornis) voor het weekblad Libelle, en ook in haar debuutroman Moederziel verwerkte ze haar eigen ervaringen. Ook in haar werk als journaliste publiceerde ze al verschillende keren over deze thematiek.

“Ik doe mijn best... met een hoofd vol twijfels en een hart vol liefde.”
- Ans Vroom

In haar zeer persoonlijke lezing gaat Ans dieper in op de uitdagingen die ze ondervond in de afgelopen jaren als mama van een heel bijzonder meisje. Deze lezing pretendeert geen kant-en-klare oplossingen of professioneel advies aan te bieden, maar is het pure en oprechte relaas van de belevenissen van moeder en dochter in een wereld die hen niet altijd even goed begrijpt. Door haar eigen verhaal openhartig te delen hoopt Ans een hart onder de riem te steken van lotgenoten en begrip op te wekken bij iedereen die in aanraking komt met de problematiek van autisme.

Praktisch

Deze gratis lezing vindt plaats op donderdag 14 oktober om 19.30 uur in Buurtpunt Nijlen, Kerkeblokken 3. De lezing duurt ongeveer een uur, met daarna de mogelijkheid tot een vraaggesprek met het publiek.

Inschrijven doe je via buurtpunt@nijlen.be, uiterlijk tot 5 oktober, met vermelding van naam en adres. Er kunnen maximum 25 geïnteresseerden deelnemen.

Deze lezing is een samenwerking tussen Huis van het Kind Berlaar en Huis van het Kind Nijlen.

 

Gepubliceerd op 27/09/2021