Kunstenaar gezocht voor Guldenboek

Het lokaal bestuur doet een oproep naar kunstenaars voor het verfraaien van het gemeentelijke Guldenboek tijdens de dienstjaren 2018, 2019, 2020 en 2021. In dit Guldenboek wordt per gemeentelijk evenement een mooie tekening gemaakt, waarbij de aanwezigen hun handtekening en een kort berichtje kunnen achterlaten.

Geïnteresseerden kunnen een schriftelijk voorstel indienen. Dit voorstel moet een prijsofferte met tijdsschema (prijs per tekening voor ongeveer 20 tekeningen per jaar, afhankelijk van het aantal evenementen) en een proefopdracht bevatten. Als proefopdracht wordt in dit geval een tekening van het dorpsplein van Gestel gevraagd.

Om in aanmerking te komen voor deze opdracht en de Kleine Vergoedingsregeling (KVR) moet je over een kunstenaarskaart beschikken of een kunstenaarskaart willen aanvragen.

Kandidaat-kunstenaars dienen hun voorstel in tegen 27 april 2018 om 15 uur. Je overhandigt jouw voorstel in het gemeentehuis aan communicatieambtenaar Ken Voet. De gunning van de opdracht gebeurt overeenkomstig de wetgeving overheidsopdrachten. Er wordt rekening gehouden met de prijs (50%), de esthetiek (35%) en de flexibiliteit van het tijdsschema (15%). Bij verdere vragen kan je contact opnemen via communicatie@berlaar.be.

 

Gepubliceerd op 20/03/2018