Koop lokaal, koop Berlaars!

Koop lokaal, koop Berlaars!

Het coronavirus heeft onze hele samenleving stevig in de greep. De gevolgen zijn voor ons allemaal erg groot, zeker ook voor de vele Berlaarse handelaars. We vragen je daarom om lokaal te kopen en hen zo een steuntje in de rug te geven. Ze hebben het nu meer dan ooit nodig. Alleen samen komen we deze crisis door.

 

Marktkramers: levering aan huis 

Naam Producten
Contact
Tuinbouwbedrijf Dillen Groenten & fruit 0491 13 59 00
Benny Kerkhofs Planten 0477 89 33 81
Cyriel Peeters Snoep, koekjes en paasartikelen

0486 12 50 80

Patrick Van Looy Plantaardappelen, zaden voor bloemen, groenten, kruiden, ...

http://hortus-herba4.webnode.nl

0456 15 75 81

grenengras@hotmail.com

Levering in Berlaar: woensdag

Wafels en Zo

Dessertwafeltjes, Hagelandse Pannenkoeken, ...

 http://www.wafelsenzo.be/thuislevering/

0495 53 05 25

werner.suetens@telenet.be
 

Deze marktkramers leveren, zolang de markt niet plaatsvindt, gratis aan huis in Berlaar, na telefonische bestelling.

Koop lokaal en steun de lokale handelaar

Corona heeft een flinke impact op ons dagelijks leven, niet in het minst op dat van de lokale ondernemer. Om ervoor te zorgen dat zij ons straks opnieuw met open armen kunnen ontvangen, is het belangrijk om lokaal te (blijven) kopen. Ook vanuit je kot.

Koop in je buurt Winkelhier Wij Kopen Lokaal

Info voor ondernemers 

Aanvraag hinderpremie Aanvraag compensatiepremie UNIZO: info voor handelaars   VOKA: info steunmaatregelen handelaars  Liantis: steunmaatregelen Gids voor de heropening van winkels

#horecacomeback

Neem een kijkje op de website van horecacomeback, een platform dat gelanceerd werd om horecazaken te steunen in deze bizarre tijd.

Omzetverlies door corona? Verkoopt u nu ook online? Help ons de impact van corona te meten!

Met deze enquête wil de UAntwerpen de impact van de coronacrisis op jullie sector in kaart brengen. Door op het einde uw e-mail adres in te vullen wordt u op de hoogte gehouden over hoe uw collega's het aanpakken. Bovendien helpt u de steden en gemeenten om de impact van de crisis op de middenstand correct te meten en de maatregelen daarop af te stemmen

Vul hier de enquête in!

Versoepeling coronamaatregelen

Om de lokale handelszaken na de heropening op maandag 11 mei te ondersteunen, biedt het lokaal bestuur ook de Berlaarse handelaars graag enkele mondmaskers aan.

Let wel: de maskers helpen enkel in combinatie met de bestaande maatregelen. Het blijft essentieel om afstand te bewaren, de handen te wassen en je winkel te herstructureren.

Je kan één masker per werknemer reserveren via markt@berlaar.be. Vermeld in je mail de contactgegevens van je onderneming en het aantal personeelsleden. Wanneer de pakketjes klaar zijn om afgehaald te worden, word je hiervan per mail op de hoogte gesteld.

Gepubliceerd op 29/04/2020