fbpx Kom wél uit je kot tijdens Buitenspeeldag 2022 | Berlaar

Kom wél uit je kot tijdens Buitenspeeldag 2022

Markeer woensdag 20 april in jouw agenda, want Berlaar neemt dan opnieuw deel aan de Buitenspeeldag. Een dag waarop kinderen een vrijstelling van hun huiswerk krijgen en aangespoord worden om in de buitenlucht te gaan spelen.

Ieder jaar organiseren verschillende gemeenten op de woensdag na de paasvakantie een Buitenspeeldag, dé dag waarop we het belang van buiten spelen, bewegen en sporten nog eens extra in de kijker zetten. Terwijl de kinderzenders enkel een zwart scherm uitzenden, zorgen wij ervoor dat het jou aan plezier niet zal ontbreken. Wij tonen je hoe je met weinig moeite buiten de tijd van je leven kan beleven.

Speel je mee?

Gedurende de volledige namiddag, van 13 tot 17 uur, kunnen kinderen terecht op twee verschillende locaties waar er naar hartenlust buiten kan worden geravot. Op speelterrein Kriebels (Ballaarweg) en aan de sportschuur (Heistsebaan) voorzien we allerlei activiteiten voor een namiddag vol speelplezier.

De buitenspeeldag is gratis. Je hoeft ook niet op voorhand in te schrijven, maar moet wel steeds rekening houden met de maatregelen die op dat moment van kracht zijn.

Deze actie draagt bij tot het realiseren van volgende SDG's:

 

Gepubliceerd op 22/02/2022