Berlaarse kerstmarkten

Op de laatste vrijdag voor kerstavond stond in Berlaar de afgelopen jaren een kerstmarkt met kerstshopping op het programma. Door de werken aan het marktplein kan die dit jaar helaas niet plaatsvinden. Maar dat betekent niet dat er dit jaar helemaal geen kerstmarkten(!) in onze gemeente zullen plaatsvinden!

 

Kerstmarkt Stationsplein

Station Balder verzamelde heel wat lokale handelaars en verenigingen om zo alsnog een op-en-top Berlaarse kerstmarkt te creëren. Op zaterdag 17 december kan je tussen 16 en 23 uur op het Stationsplein terecht voor een flinke dosis winterse gezelligheid aan één van de toffe kraampjes.

Kerstshopping in het Centrum

Het weekend ervoor kan je de kerstsfeer al opsnuiven in het Centrum. Op 10 en 11 december organiseren enkele handelaars er een kerstshopping met kerstmuziek, hapjes en drankjes. De deelnemende handelaars stellen hun winkel zowel op zaterdag als zondag voor je open. 

Kerstmarkt en Afterparty

In jeugdhuis Den Bokal kan je dankzij onze jeugdraad en -verenigingen (Chiro Heikant, KLJ , Scouts, Den Bokal, leiding Speelplein Kriebels) genieten van heerlijke jenevers, lekker eten en toffe nevenactiviteiten. Daarna kan je de dansbenen losgooien op de aansluitende kerstfuif. Afspraak op 10 december vanaf 19 uur (start kerstmarkt, kerstfuif volgt om middernacht).

Kerstman op woensdagmarkt

Ook de Kerstman zal ons dit najaar niet vergeten. Op woensdag 28 december komt hij samen met z’n elfje een bezoekje brengen aan onze wekelijkse markt. Wie de Kerstman tussen 9 en 11.30 uur kan spotten, kan met hem op de foto en krijgt een geschenkje mee naar huis!

Gepubliceerd op 18/11/2022