Help ons kinderen helpen!

Het lokaal bestuur is op korte termijn op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor kinderen. We zoeken een speelkameraadje voor Larz, een kindje met het syndroom van Down dat in de opvang verblijft, en huiswerkbegeleiders.

 

 


Larz zoekt speelkameraadje!

Ben jij de toffe vrijwilliger die met Larz kan komen spelen in Buitenschoolse Kinderopvang Roefels (Pastorijstraat 60, 2590 Berlaar)?

Larz stelt zichzelf graag even voor:

“Hallo, ik ben Larz. Ik ben 7 jaar en heb het syndroom van Down. Ik zoek iemand die op woensdagnamiddag en tijdens vakantiedagen met mij spelletjes speelt, mij bijstaat en mij helpt om vriendjes te maken. Een beurtrol met verschillende vrijwilligers is daarbij zeker ook een optie. Ik speel graag met water en vind het hilarisch als wieltjes ronddraaien. Mijn grootste talent is knuffelen!”

Ben jij die geëngageerde vrijwilliger die woensdagnamiddag en/of vakantiedagen wil vrijhouden voor Larz? Je maakt een enorm verschil en bezorgt een kind een onvergetelijke tijd.

Neem contact op met de mama of papa van Larz (0497 86 14 30) of rechtstreeks met BKO Roefels
(03 482 08 08). Zij bezorgen je graag meer informatie en details.

Hopelijk tot snel!


Huiswerkbegeleiding

De sociale dienst van het lokaal bestuur is op zoek naar huiswerkbegeleiding voor anderstalige kinderen aan huis. Dat kan zowel voor kinderen van de lagere school als voor kinderen van het middelbaar onderwijs. Je helpt de kinderen bij hun huiswerk en laat hen zo grote stappen zetten in hun onderwijs.

Wil je je hiervoor engageren en zoek je meer informatie? Neem dan contact op met het lokaal bestuur via 03 410 19 00 en vraag naar Eveline of Kirsten.

Gepubliceerd op 29/10/2019