Gratis naar Hidrodoe!

Hidrodoe is een interactief doe-centrum over water in het Netepark in Herentals waar je volop zelf kan experimenteren. Wil je graag vrijkaarten bemachtigen? Doe dan mee met onze zoekactie!

Ken je Hidrodoe al?

Hidrodoe is een interactief doe-centrum over water waar de bezoeker overal mag aankomen en zelf mag experimenteren. Dat kan in maar liefst 80 denk- en doeopstellingen: In 'De Watermaker' wordt getoond welke stappen water doorloopt vooraleer het als drinkwater uit de kraan komt. De 4D-film 'Teruggespoeld' neemt de bezoeker mee door de waterleidingen als was hij zelf een waterdruppel. In de Waterwereld ontdekt de bezoeker water in al zijn facetten met allerlei experimenten.

Duik in de doe-opdrachten, vertrek op speurtocht en los mysteries op. Na een bezoek aan Hidrodoe heeft water geen geheimen meer voor jou.

Let op: Sommige opstellingen blijven gesloten voor jouw veiligheid, maar er zijn meer dan genoeg experimenten op een Covid-veilige manier open. Personen ouder dan 12 jaar moeten mondmaskers dragen binnen in Hidrodoe. Breng dus zeker je mondmasker mee.

Win vrijkaarten

Gemeente Berlaar heeft vrijkaarten(*) gekregen en wij willen die graag uitdelen aan onze inwoners!

Wil je er enkele bemachtigen? Neem deel aan de digitale zoektocht via de gemeentelijke Facebookpagina of website, bezorg ons de juiste locatie van beer Bally via info@berlaar.be en vertel ons hoe je de SDG op de foto toepast in het dagelijks leven. Vergeet er zeker je naam, adres en het aantal kaarten dat je graag zou ontvangen (zolang de voorraad strekt) niet bij te vermelden.

Belangrijk: als je vrijkaarten gewonnen hebt, moet je wel je bezoek aan Hidrodoe nog reserveren. Dat doe je door via https://www.hidrodoe.be/tickets te kiezen voor 'Vrijkaart/abonnement' en vervolgens je datum en het tijdstip te kiezen. Bij je bezoek zal je de vrijkaarten moeten voorleggen. 

  • Locatie 1 - GEBOORTEBOS (week van 6 juli)

  • Locatie 2 - MISWEGGETJE (week van 13 juli)

  • Locatie 3 (week van 20 juli)

  • Locatie 4 (week van 27 juli)

Ben je bij de gelukkige winnaars? Dan kan je je kaarten binnenkort in jouw brievenbus vinden. Heb je deze keer niet gewonnen? Dan kan je je kans nog eens wagen, want de zoekactie duurt vier weken lang. Iedere week (week van 6, 13, 20 en 27 juli) kan je naar een nieuwe locatie zoeken.

Meer weten?

www.hidrodoe.be
www.drinkkraantjeswater.be

*De vrijkaarten zijn enkel voor inwoners van Berlaar

 

Gepubliceerd op 07/07/2020