GEZOCHT: gemachtigde opzichters

Aan het begin en einde van de schooldag is het ontzettend druk in de omgeving rond de schoolpoort. Gemachtigde opzichters zorgen er op die momenten voor dat kinderen veilig de straat kunnen oversteken en zonder gevaar de schoolpoort kunnen bereiken. Beschik je over wat vrije tijd en wil je bijdragen tot meer veiligheid in het verkeer? Dan is deze vrijwilligersjob zeker iets voor jou! 

Help kinderen, scholieren en senioren veilig de straat oversteken

Scholen, jeugdverenigingen of rust -en verzorgingstehuizen kunnen één of meer leerkrachten of medewerkers inschrijven voor een opleiding tot gemachtigde opzichter. Je kan jezelf inschrijven voor de sessie van woensdag 4 maart 2020. Die gaat door in de Zomerstraat 26 (Rode Kruis - Berlaar).

Iedereen vanaf 18 jaar kan gemachtigde opzichter worden. De opleiding bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte. De cursus is gratis en duurt ongeveer 3 uur, van 14 tot 17 uur.

Interesse?

Schrijf je in via PZ.BerlaarNijlen@police.belgium.eu met vermelding van je naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer en naam van je organisatie.

 

Gepubliceerd op 04/02/2020