Gemeentelijke diensten alleen open op afspraak (update 28/7)

Ook als lokaal bestuur moeten we de nieuwe bijkomende maatregelen van de federale en provinciale overheid opvolgen. Dat betekent onder meer dat op vele diensten telewerk momenteel de norm is.

Dat heeft een impact op onze dienstverlening. De gemeentelijke diensten werkten al uitsluitend op afspraak en die regel blijft ook de komende weken zeker nog van toepassing. Bovendien moeten we daarbij bijkomend om geduld vragen. Er zijn momenteel minder afspraken mogelijk. We vragen om niet-dringende zaken uit te stellen, onze medewerkers geven bij de planning van afspraken prioriteit aan zaken die niet kunnen wachten.

Neem bij voorkeur contact op via mail naar info@berlaar.be. Onze diensten proberen je dan zo snel mogelijk verder te helpen. Als mailen niet mogelijk is, kan je bellen naar 03 410 19 00. Maar hou er rekening mee dat je niet altijd meteen iemand van onze collega's aan de lijn kan krijgen.

Gemeentelijke diensten alleen open op afspraak

We raden, zowel voor je eigen gezondheid als die van anderen, af om spontaan naar het gemeentehuis te komen. De deur is namelijk gesloten.

We blijven bereikbaar, voor vragen en om je bij te staan. Langskomen is alleen mogelijk op afspraak, nadat je via mail contact hebt opgenomen via info@berlaar.be. We bekijken dan samen of het noodzakelijk is dat je langskomt. 

Het dragen van een mondmasker is verplicht!

Richtlijnen

Is langskomen noodzakelijk, hou dan rekening met volgende richtlijnen:

  • Je bent verplicht een mondmasker te dragen tijdens je bezoek.
  • Ontsmet je handen bij het binnenkomen.
  • Kom alleen als dat mogelijk is.
  • Betaal elektronisch, contant geld wordt niet geaccepteerd.

Instructiefilmpje afspraak maken

Gepubliceerd op 16/03/2020