Geen kerstmarkt in Berlaar dit jaar

Op de laatste vrijdag voor kerstavond stond in Berlaar de afgelopen jaren een kerstmarkt met kerstshopping op het programma. Door de coronamaatregelen kon het lokaal bestuur deze kerstmarkt in 2020 en 2021 niet organiseren, maar ook in 2022 komt er nog geen nieuwe editie.

Ook voor het lokaal bestuur is de kerstmarkt een evenement waar we elk jaar weer naar uitkijken. Momenten waarop inwoners en verenigingen samenkomen en zich onderdompelen in de Berlaarse gezelligheid zijn momenten die we absoluut koesteren. Maar omdat er dit najaar en komend voorjaar (voorbereidende) werken op de planning staan in het centrum en een goede kerstmarkt de nodige voorbereiding vraagt (ook van de deelnemende verenigingen), besloot het lokaal bestuur in 2022 nog geen nieuwe editie van de kerstmarkt te organiseren.

Jammer genoeg dus nog geen glühwein en jenevertjes op het Berlaarse dorpsplein dit jaar, maar we kijken alvast uit naar de andere evenementen en activiteiten die de komende maanden in onze gemeente op het programma staan.

Gepubliceerd op 22/09/2022