Enthousiaste handelaars gezocht voor kerstshopping en Weekend van de Klant!

Samen met de Berlaarse handelaars organiseert de dienst Lokale Economie van het gemeentebestuur dit najaar weer enkele leuke evenementen. Begin oktober verwennen enkele handelaars hun trouwe klanten tijdens het Weekend van de klant en op vrijdag 21 december vindt de derde editie van de kerstshopping met kerstmarkt plaats!

Weekend van de klant

Tijdens het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018 organiseren we in samenwerking met Comeos en Unizo voor het tweede jaar op rij het Weekend van de klant. Als handelaar kan je jezelf voor deze actie inschrijven via www.weekendvandeklant.be. Vermeld bij je inschrijving zeker de openingsuren van je winkel op beide dagen, de acties of attenties die je zal aanbieden en wanneer je dit doet. Elke handelaar die tijdig inschrijft via de website krijgt een pakketje met promomateriaal met onder andere een affiche, een raamsticker en een pakketje ballonnen.

Kerstshopping met kerstmarkt

Op vrijdag 21 december 2018 organiseren we voor de derde maal een kerstshopping met kerstmarkt op en rond het dorpsplein in Berlaar. Het evenement vindt plaats van 18 tot 24 uur. We doen dan ook een warme oproep aan alle verenigingen en scholen van Berlaar om hier aan deel te nemen en een kraampje te plaatsen rond het plein. Maar uiteraard willen we in eerste instantie alle Berlaarse handelaars aanmoedigen om deel te nemen aan de kerstshopping.

De handelaars in het centrum kunnen deelnemen door hun winkel die dag langer open te houden én door een kraampje voor hun etalage te plaatsen. De handelaars van buiten de kern kunnen deelnemen door een kraampje op het traject van de kerstshopping te plaatsen, zodat we ook een gezellige kerstmarkt krijgen.

Tijdig inschrijven voor deelname aan dit kerstevenement is noodzakelijk. Dat kan je doen bij de dienst Lokale Economie. Het gemeentebestuur zorgt voor een gezellige kerstsfeer met sfeerverlichting, aangepaste muziek en leuke straatanimatie. Uiteraard wordt er net als de voorbije jaren ook aan de kinderen gedacht! Er zal opnieuw kinderanimatie voorzien worden én ook de Kerstman komt opnieuw op bezoek.

Heb je vragen over één van deze acties? Stuur dan een mailtje naar anja.hermans@berlaar.be of bel naar 03 410 19 00 en vraag naar Anja.

Gepubliceerd op 22/08/2018