Enthousiaste deelnemers gezocht voor kerstshopping met kerstmarkt

Op vrijdag 22 december 2017 organiseren we voor de tweede maal een kerstshopping met kerstmarkt op en rond het dorpsplein in Berlaar. Het evenement vindt plaats van 18 tot 24 uur. We doen dan ook een warme oproep aan alle verenigingen en scholen van Berlaar om hier aan deel te nemen en een kraampje te plaatsen rond het plein. Maar uiteraard willen we in eerste instantie alle Berlaarse handelaars en verenigingen aanmoedigen om deel te nemen aan de kerstshopping. De handelaars in het centrum kunnen deelnemen door hun winkel die dag langer open te houden of door een kraampje voor hun etalage te plaatsen.

De handelaars van buiten de kern kunnen deelnemen door een kraampje op het traject van de kerstshopping te plaatsen. Tijdig inschrijven voor deelname aan dit kerstevenement is noodzakelijk en doe je via www.berlaar.be/kerstshopping2017

Het gemeentebestuur zorgt voor een gezellige kerstsfeer met sfeerverlichting, aangepaste muziek en leuke straatanimatie. Uiteraard wordt er net als vorig jaar ook aan de kinderen gedacht! Er zal kinderanimatie voorzien worden én de Kerstman komt opnieuw op bezoek.

Heb je vragen over één van deze acties? Stuur dan een mailtje naar anja.hermans@berlaar.be of bel naar 03 410 19 00 en vraag naar Anja. 

Gepubliceerd op 10/08/2017